Güzel ülkemiz için yazıyoruz - RONALDO TECAVÜZ HABERLERİNE TEPKİLİ Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/spor-haberleri/33222/ronaldo-tecavuz-haberlerine-tepkili

 

RONALDO TECAVÜZ HABERLERİNE TEPKİLİ
RONALDO TECAVÜZ HABERLERİNE TEPKİLİ
Juventus forması giyen Cristiano Ronaldo, hakkında çıkan tecavüz iddialarıyla ilgili konuştu. Ronaldo, "Tecavüz suçlamaları ailem için iğrenç ve acı verici ama benim vicdanım rahat olduğu için sakin kalıyorum" dedi.
5 Ocak 2019, 21:43
 
İtalya Ligi'nde Juventus forması giyen Cristiano Ronaldo, kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Portekiz basınına konuşan yıldız futbolcu, geçtiğimiz dönemlerde basında yer alan tecavüz iddiaları hakkında da konuştu. 
 
"2018 EN İYİ YILIM"
Juventus'a 112 milyon euro karşılığında transfer olan Cristiano Ronaldo, 2018 yılının kariyeri açısından en başarılı yıl olduğunu söyledi. Record'a konuşan Cristiano Ronaldo, "2018 kariyerimin en iyi yılıydı. Juventus'ta harika bir takıma sahibiz. Şampiyonlar Ligi'ni kazanmayı hayal ediyoruz ama bunu bir saplantı haline getirmemeliyiz. Torino'da herkes beni çok iyi karşıladı. Burada uzun yıllar oynamak istiyorum" dedi. 
 
Yeniden Sporting Lizbon'a dönüp dönmeyeceği sorusunu da yanıtlayan Ronaldo, "Futbolda neler olacağını asla bilemezsin." dedi. 
 
"VİCDANIM ÇOK RAHAT VE SAKİNİM"
 
Tecavüz iddiaları hakkında da konuşan Cristiano Ronaldo, "Tecavüz suçlamaları ailem için iğrenç ve acı verici ama benim vicdanım rahat olduğu için sakin kalıyorum" ifadelerini kullandı.