Güzel ülkemiz için yazıyoruz - TFF GALATASARAY'I HEDEF ALIYOR Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/spor-haberleri/33283/tff-galatasarayi-hedef-aliyor

 

TFF GALATASARAY'I HEDEF ALIYOR
TFF GALATASARAY'I HEDEF ALIYOR
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, ocak ayı Divan Kurulu toplantısında kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi. TFF'yle ilgili de açıklamalar yapan Cengiz, "Hiçbir hakem, hiçbir camianın üzerinde değildir" dedi
9 Ocak 2019, 22:07
 
 
Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF) ile Türkiye Bankalar Birliği (TBB) arasındaki, kulüplerin borçlarının yapılandırılmasına en az ihtiyaç duyanın kendileri olduğunu söyledi.
 
Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda düzenlenen ocak ayı olağan divan kurulu toplantısında konuşan Başkan Cengiz, yapılandırma projesinin 4-5 aydır gündemde olduğunu belirterek, "Devlet geleneğinden geldiğimiz için bize de danışılıyor.
 
Bu proje, tamamen 14,5 milyar borcu olan 18 Süper Lig kulübünün tıkanması, 3 büyükler dışında özellikle Anadolu kulüpleri üzerinden yapılan baskıyla gündeme geldi. Nasıl olup olmayacağı üzerine görüşlerimizi belirttik. Toplam 14,5 milyar lira borç var. Galatasaray'ın toplam borcu 2,7 milyar lira. Kulüplerin yıllık toplam geliri 3,5-4 milyar lira." ifadelerini kullandı.