Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÜMRANİYESPOR'UN FENERBAHÇE ZAFERİ
ÜMRANİYESPOR'UN FENERBAHÇE ZAFERİ
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Ümraniyespor ile karşı karşıya gelen sarı lacivertliler sahadan mağlubiyetle ayrıldı. 27.dakikada Fenerbahçe Slimani ile topu ağlara gönderdi ancak pozisyon öncesi faul tespit eden maçın hakemi Arda Kardeşler golü iptal etti.
17 Ocak 2019, 20:48

 

Süper Lig'in ilk yarısını 17. sırada tamamlayan Fenerbahçe, ikinci devreye umut dolu bir başlangıç yapmak istiyordu ama olmadı.

Sarı-Lacivertliler, Ziraat Türkiye Kupası son turu ilk maçında Ümraniyespor'a deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Kanarya bu sonuçla 24 Ocak Perşembe günü oynanacak rövanş öncesi de çeyrek finali ateşe attı.

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanan maçta Ümraniyespor'a 1-0'lık galibiyeti getiren golü 82. dakikada Yasir Subaşı attı.
 
Fenerbahçe, ilk yarıda Slimani ve Dirar ile iki gol buldu ancak birisi faul, diğeri ise ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Pozisyonların VAR kontrolleri yapıldı ve kararlar değişmedi. Ümraniyespor'da ise 90+7'de Emircan'ın attığı gol VAR kontrolüyle iptal edildi.
 
image
 
Fenerbahçe'de Eljif Elmas 47. dakikada rakibine yaptığı sert faul sonrası kırmızı kart gördü.
 
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Ümraniyespor’a 1-0 mağlup olan Fenerbahçe’de taraftarlar maç sonu isyan etti
 
Kötü gidişatı değiştiremeyen sarı lacivertlilerde devre arası kampının ardından alınan ilk yenilgiye adeta isyan vardı.
 
image
 
Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Maçın 80. dakikasında yerini Frey’e bırakan Slimani’nin Fenerbahçe taraftarları tarafından ıslıklanması hakkında yorum yapan Ersun Yanal, kadrodaki her futbolcuya ihtiyacı olduğunu vurguladı.
 
Zor bir dönemden geçtiklerini belirten Ersun Yanal, Slimani’ye yapılan protesto ile ilgili “Bunlar bizim oyuncumuz… Hepsi bizim formamızı giyen oyuncular… Bu oyunculara ihtiyacımız var. Futbolcuların sahada daha dirayetli durmalarını sağlayabilirsek daha hızlı yol alabiliriz. Bizim de hızlı yol almaya ihtiyacımız var” dedi.
 
Performanslarıyla hayal kırıklığı yaratan bir çok oyuncuya sosyal medyadan yüklenen taraftarların hedef aldığı isimlerin başında ise İsmail Köybaşı geldi.
 
Ümraniyespor’un iptal edilen son dakika golünden önce yediği çalım ile dikkatleri üzerine çeken İsmail Köybaşı’na Twitter’dan tepki yağdı. Oyundan ve skordan rahatsız olan Fenerbahçeli bir çok taraftar takıma ve oyunculara adeta ateş püskürdü.
 
Bu turun rövanş maçı 24 Ocak'ta Ülker Stadı'nda oynanacak

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR