Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY ALANYA'DA ÜZÜLDÜ
GALATASARAY ALANYA'DA ÜZÜLDÜ
Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray, Alanyaspor deplasmanındaydı. Sarı-kırmızılılar açısından çok zor geçen mücadele 1-1'lik eşitlikle son buldu
2 Şubat 2019, 22:43
 
 
Spor Toto Süper Lig’de 20. haftanın kritik karşılaşmasında Aytemiz Alanyaspor Galatasaray, Antalya’da bir araya geldi. Kadrosunu ara transfer döneminde güçlendiren Galatasaray, kazanarak maç fazlasıyla Medipol Başakşehir’le farkı üçe indirmek isterken taraflar sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.
 
Galatasaray 36 puana yükselirken ev sahibi Aytemiz Alanyaspor 25 puana çıktı. Alanyaspor Djalma Campos’un muhteşem golüyle 45+4’te 1-0 öne geçerken tabelayı belirleyen 52’de Sofiane Feghouli’nin dar açıdan şık golü oldu.
 
image
 
Lisansları çıkarılan 3 futbolcudan Mitroglou ile Luyindama, Fatih Terim’in görev vermesiyle Aytemiz Alanyaspor’a karşı sahada yer aldı. Diagne ise Kasımpaşa’dan kalan cezası nedeniyle sarı-kırmızılı formayı giyemedi. Sarı-kırmızılı takımda, Japonya Milli Takımı ile Asya Kupası’nda mücadele eden Yuto Nagatomo ve uzun süreli sakatlığı bulunan Emre Akbaba, Göztepe’ye karşı görev yapamadı.
 
image
 
STAT: Bahçeşehir Okulları Stadı
 
HAKEM: Alper Ulusoy
 
AYTEMİZ ALANYASPOR: Haydar, Baiano, Welinton, Tzavellas, Nsakala, Ceyhun, Efecan, Campos, Villafanez, Fernandes, Cisse
 
TEKNİK DİREKTÖR: Sergen Yalçın
 
GALATASARAY: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Linnes, Ndiaye, Fernando, Fehgouli, Belhanda, Onyekuru, Mitroglou
 
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim
 
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, babasının rahatsızlığı nedeniyle maç öncesinde ve maç sonrasında röportaj vermedi.
 
Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören 94 yaşındaki Talat Terim’in durumunun ağırlaşması nedeniyle maç öncesinde de Adana’ya gidip tekrar müsabakadan başlamadan Alanya’ya dönen Fatih Terim, müsabakanın ardından da direkt olarak Alanya’dan Adana’ya geçti.
 
Maç öncesi ve maç sonrası röportajlarda Terim’in yerine Ümit Davala demeç verdi. Fatih Terim’in kızı Merve Terim Çetin de Talat Terim hakkında '' Dayan Dedem '' paylaşımında bulundu.
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR