Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KAGAWA'DAN MUHTEŞEM BAŞLANGIÇ
KAGAWA'DAN MUHTEŞEM BAŞLANGIÇ
Beşiktaş'ın devre arasında Borussia Dortmund'dan kiraladığı Kagawa, Antalyaspor maçında Beşiktaş formasını ilk kez giydi. Beşiktaş'ın Japon yıldızı Kagawa oyuna girdikten sonra üç dakika içinde taraftarı büyüledi.
3 Şubat 2019, 18:17
 
Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Beşiktaş’ın Antalyaspor ile deplasmanda oynadığı maçın son bölümünde, Beşiktaş taraftarlarının merakla beklediği bir an gerçekleşti.
 
Devre arasında Borussia Dortmund’dan kiralanan Shinji Kagawa, Antalya’da Beşiktaş formasını ilk kez giydi. Kagawa, oyuna girdikten sonra iki dakika içinde iki gole imza attı.
 
Karşılaşma 4-1 Beşiktaş’ın üstünlüğü ile devam ederken Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 81. dakikada Ljajic’in yerine Kagawa’yı oyuna sürdü. 82. dakikada topla buluşan Kagawa, ceza sahası dışından yaptığı şık vuruşla topu ağlara gönderdi. Oyuna girdikten 19 saniye sonra kaleci Boffin’i avlayan Kagawa, böylece Beşiktaş formasıyla topla buluştuğu ilk anda golle tanışmış oldu. Kagawa resitali, bu golle sona ermedi. 84. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Kagawa, bir kez daha topu ağlara göndermeyi başardı.
 
Kagawa, Beşiktaş formasını giyer giymez çektiği iki şutla ağları bularak dünyada rastlanması zor bir olaya imza atmış oldu.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR