Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ALANYASPOR TRABZON'DA 3 PUAN BULDU
ALANYASPOR TRABZON'DA 3 PUAN BULDU
Geçtiğimiz hafta Galatasaray'a yenilen Trabzonspor, bu hafta da evinde Aytemiz Alanyaspor'a mağlup oldu. Konuk ekip, Papiss Cisse'nin ikinci yarıda attığı golle sahadan 3 puanla ayrıldı..
17 Şubat 2019, 15:13
 
Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Trabzonspor, sahasında Aytemiz Alanyaspor’a 2-0 mağlup oldu. Aytemiz Alanyaspor’un gollerini Cisse atarken, Trabzonspor Rodallega’nın ayağından penaltı kaçırdı.
 
Karşılaşmanın ilk yarısında Trabzonspor’u durdurma planı işleyen Aytemiz Alanyaspor, rakibine bir bet fırsat verdi. Bu pozisyonda Abdulkadir Ömür’ün kaleci ile karşı karşıya kaldığı fırsatta top Haydar’da kaldı. İlk yarıda bu fırsat dışında ciddi bir pozisyon yaşanmadı.
 
İkinci yarıya Trabzonspor hızlı başladı. İkinci yarının başında kazanılan penaltıda topun başına Rodallega geldi. Rodallega’nın ‘Panenka’ vuruşunda top direkten döndü. Dönen topa tekrar dokunan Rodallega, Aytemiz Alanyaspor’un çift vuruş kullanmasına sebep oldu.image
 
Bu golden kısa bir süre sonra Aytemiz Alanyaspor öne geçti. Ceza sahasında topla buluşan Cisse, kaleci Arda’yı avladı. Bu golden sonra oyun disiplininden kopan Trabzonspor, kalesinde ciddi tehlikeler vermeye başladı. 69. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Cisse, takımının ve kendisinin ikinci golünü attı.
 
Kalan dakikalarda Trabzonspor, tüm hatlarıyla yüklense de rakip savunmayı faszla zorlayamadı. Hızlı hücumlarla etkili olan Aytemiz Alanyaspor ise farkı arttıracak fırsatlar bulmasına rağmen, kaleci Arda’yı geçmeyi başaramadı.
 
Son dakikalarda oyunu kendi yarı alanında kabul eden Aytemiz Alanyaspor, Trabzonspor’a gol fırsatı vermeyerek mücadeleden 2-0 galip ayrıldı. Zorlu deplasmanda kritik üç puanla dönen Aytemiz Alanyaspor, puanını 28 yaparak 10. sıraya yükseldi. 33 puanda kalan Trabzonspor ise 6. sırada kaldı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR