Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BELHANDA ISRARINDA TERİM HAKLI ÇIKTI
BELHANDA ISRARINDA TERİM HAKLI ÇIKTI
Terim, “Belhanda esasında iyi bir oyuncu. Bazı oyuncuların sahada performansını yükseltebilmesi için mutlu olması, oynadığından zevk alması, antrenmana mutlu gelmesi gerekir. Biz Belhanda ile bunu yakaladık. O ne kadar isterse istesin, biz onu vermemekte ısrar ettik
17 Şubat 2019, 19:56
 
 
Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Galatasaray, deplasmanda 1-0 geri düştüğü maçta Kasımpaşa’yı 4-1’lik skorla mağlup etti ve maç fazlasıyla lider Medipol Başakşehir’le olan puan farkını 3’e indirdi.
 
Müsabakanın ardından konuşan Teknik Direktör Fatih Terim, son haftaların formda ismi Younes Belhanda hakkında flaş bir açıklamada bulundu ve yıldız oyuncunun devre arasında transfer olmak istediğini ancak kendisini kadroda tuttuklarını söyledi.
 
Terim, “Belhanda esasında iyi bir oyuncu. Bazı oyuncuların sahada performansını yükseltebilmesi için mutlu olması, oynadığından zevk alması, antrenmana mutlu gelmesi gerekir. Biz Belhanda ile bunu yakaladık. O ne kadar isterse istesin, biz onu vermemekte ısrar ettik, doğru bir karar aldığımızı düşünüyorum. Birkaç rolde de oynatabiliyoruz. Geçen seneden beri onu orta saha gibi kullanıyorum ama başka görevleri de var. Belhanda mutlu olduğu zaman performansı da yükselir. Biz onu seviyoruz, o da bizi seviyor. Eski hali aklımızda kalmadı, ben de çok memnunum” açıklamasını yaptı.
 
Rıdvan Dilmen iki isim verdi: Bu arkadaşlar hakemlik yapmasınlar
 
Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Kasımpaşa maçını yorumladı. Rıdvan Dilmen, Diagne`nin Ben Youssef`e yaptığı pozisyonda kırmızı kart görmesi gerektiğini söyledi. Hakemlere de yüklenen Rıdvan Dilmen, iki isim vererek Bu arkadaşlar hakemlik yapmasınlar dedi.
 
image
 
Galatasaray’ın pas rekoruyla ilgili konuşan Fatih Terim “666 pas yapmışız, 597’si demek ki %80-90 isabet oranı var. İsabet oranı yüksek olduğu zaman oyunumuz da doğru oyun olmaya çabuk adapte oluyor. Yediğimiz gollerin çoğu hücumda kaptırılan toplardan olduğu için bugün ona izin vermeyerek rakip hücumlara engel olduk. Sahip olduğumuz bu pas yüzdesi bizim oyunumuzun anahtarı. 11 kilometre koşmuş, son dönemlerde böyle bir rakamı yok, memnunum. Donk stoper ve orta saha olarak kullandığım bir oyuncu. Herkese ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.
 
image
 
‘Umarım Diagne ve Mitroglou da hat-trick yapar…’
 
Ankaragücü maçında hat-trick yapan Henry Onyekuru’nun ardından Sofiane Feghouli’nin hat-trick yapmasının hatırlatılması üzerine Fatih Terim, “Memnuniyet verici hem Feghouli hem Henry ama aynı dilekleri tabii Diagne ve Mitroglou için de diliyorum. Onlar da inşallah hat-trickler yaparlar” ifadelerini kullandı.
 
Skoru ve oyunu değerlendiren Fatih Terim, “İyi bir oyun oldu, neredeyse mağlup başladık, kötü gol yedik ama çabuk reaksiyon gösterdik. Üç günde bir maç oynadığınız zaman sadece fizik olarak değil mental olarak da iyi yönetmek gerekiyor. Kupa, lig, Avrupa gidiyoruz, hiç kolay değil. İki bekimizin sıkıntıları var, Fernando’nun var. Üç günde bir… sadece tebrik etmek lazım takımımı. Oyuncularımın hepsini ayrı ayrı kutluyorum. Güzel bir üç puandı. Pas yüzdesi yüksek, oyun kontrolü tamamen elimizde. Tüm niyetimiz birbirini tanıyan, tamamlayan 11’ler ve istikrar” dedi.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR