Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ '' VAR '' DAVASI AÇTI
GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ '' VAR '' DAVASI AÇTI
Sonucu merakla beklenen Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbinin sonucu 1-1 sona erdi fakat maçın önüne geçen Ali Palabıyık’ın yönetimi, VAR tartışmalarını tekrar alevlendirdi. Galatasaray Spor Kulübü resmi Twitter hesabının yaptığı “Var Kayıtları Açıklansın” çağrısı, kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturmayı başardı.
16 Nisan 2019, 21:31
 
 
Galatasaray Kulübü, Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemiyle ilgili paylaşımda bulunarak, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynanan maçtaki hakem kararlarıyla ilgili tepkisini sürdürdü.
 
Sarı-kırmızılı kulüp, Twitter hesabından "Teknoloji VAR adalet YOK!" başlıklı hashtag ile sezon içinde oynanan maçlardan tartışmalı pozisyonlara yer verilen bir video yayınladı.
 
image
 
Paylaşımda, Galatasaray'ın Süper Kupa'da Akhisarspor ile yaptığı maçın yanı sıra, ligde Trabzonspor, Kasımpaşa, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Evkur Yeni Malatyaspor, Atiker Konyaspor, Çaykur Rizespor ve Fenerbahçe ile oynanan iki derbi karşılaşmasındaki hakem kararları ile tartışmalı pozisyonların görüntülerine yer verildi.
 
Fenerbahçe'de Eljif Elmas'ın attığı golde, Feghouli'ye faul yapıldığını düşünen sarı-kırmızılılar uzun süre itiraz etmiş ancak gol kararı geçerli sayılmıştı.
 
Maçın ardından sosyal medya hesabından, golün görüntülerini paylaşan sarı-kırmızılılar aynı pozisyonda bir elle oynama olduğunu da iddia etmişti.
 
Galatasaray cephesi, Palabıyık'ın uzun süre 'VAR' hakemi Bülent Yıldırım ile konuşmasına rağmen golü vermesi üzerine, 'VAR' konuşmalarının açıklanmasını talep etmişti.
 
Ve Ali Palabıyık - Bülent Yıldırım konuşması ortaya çıktı...
 
İşte Sabah'ta yer alan haberine göre Eljif Elmas'ın derbideki golünden sonraki VAR konuşmaları;
 
Bülent Yıldırım: "Ali hocam bir bak istersen."
 
Ali Palabıyık: "Ben temiz gördüm. Sorun yok."
 
Bülent Yıldırım: "İstersen bir bak Ali hocam. Ayağa basma var golden önce."
 
Ali Palabıyık: "Temiz gol."
 
image
 
Medipol Başakşehir, Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak hakkında, Fenerbahçe derbisinin ardından yaptığı açıklamalar gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu’na da hukuki başvuru yapıldı.
 
Başakşehir’den yapılan açıklamada, “Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında oynanan Fenerbahçe–Galatasaray maçından sonra Galatasaraylı bir yöneticinin kamuoyunun önünde kulübümüz hakkında asılsız iddiaları ve yapmış olduğu VAR açıklamasıyla ilgili kulübümüz, Türkiye Futbol Federasyonu ve Cumhuriyet Başsavcılığına gerekli hukuki başvuruları yapmıştır” denildi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR