Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞAKŞEHİR'DE RİZESPOR ŞOKU
BAŞAKŞEHİR'DE  RİZESPOR ŞOKU
Süper Lig'in 29. haftasında lider Medipol Başakşehir sahasında Çaykur Rizespor'la 1-1 berabere kaldı ve şampiyonluk hedefinde kritik haftada 2 puan bırakmış oldu.Lider ile Galatasaray'ın arasındaki puan farkı 3 oldu.
21 Nisan 2019, 20:06
 
 
Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında lider Medipol Başakşehir, 3. İstanbul Fatih Terim Stadyumu’nda Çaykur Rizespor’u konuk etti. Nefes kesen maçta taraflar sahadan 1-1’lık skorla beraberlikle ayrıldı.
 
Hüseyin Göçek’in yönettiği karşılaşmada Rizespor’u öne geçiren golü 62’de Vedat Muriqi kaydetti. 90+5’te VAR uyarısı ile gelen penaltıda ‘Panenka’ vuruşu yapan Edin Visca, takımına beyaz noktadan son dakika beraberliği getirdi.
 
Medipol Başakşehir puanını 62’ye çıkardı ve Galatasaray’ın puan farkını 3’e indirmesine engel olamadı. Çaykur Rizespor ise puanını 38’e yükselterek Okan Buruk’la ligin son sırasında başladıkları serüvende Avrupa Ligi iddiasını korumuş oldu.
 
image
 Süper Lig'in 29. haftasında Çaykur Rizespor, deplasmanda karşılaştığı Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin ardından konuşan Rizespor'un golcü futbolcusu Vedat Muriqi, “Biz rakip fark etmeden gittiğimiz her deplasmanda galibiyet için oynuyoruz. Elimizden geleni yaptık. 1-0 öndeydik, son dakikada penaltı ile beraberliğe razı olduk. Yapacak bir şey yok. Başakşehir'e şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum. Biz de önümüzdeki maçlara iyi hazırlanıp, hedefimiz olan ligi en üst sırada bitirmek için çalışacağız” diye konuştu.
 
“Maçtan çıktıktan sonra penaltı yok gibi gördük”
 
Karşılaşmanın son dakikalarında Başakşehir'in kazandığı penaltının sorulması üzerine Kosovalı futbolcu, “Maçtan çıktıktan sonra penaltı yok gibi gördük. Çünkü Musa elim takıldı diyordu. Çekmedim dedi ama izledikten sonra ben karar veremedim. Hüseyin hocam görmüş olabilir tabi ki. Zaten hakemlerimiz de zor bir süreçten geçiyor açıkçası. Onlara da yardımcı olmamız lazım diye düşünüyorum. Sonuçta bu ligin hakemleri bunlar. Gelecek yıl da, bundan 2-3 yıl sonra da bu hakemlerimiz ile gidecek. O yüzden onlara elimizden geldiği kadar yardımcı olmamız lazım” şeklinde konuştu.
 
“1 yıllık daha sözleşmem var”
 
Transfer haberleri hakkında da konuşan 24 yaşındaki futbolcu, “13 gol oldu. Takıma ne kadar katkı sağlarsam o kadar mutlu oluyorum. Transfer haberlerini konuşmak şu an doğru olmaz. Ben her zaman söylüyorum. Biz sahada işimizi yapacağız. Transferi başkanlarımız konuşacak. O yüzden Rizespor'un sözleşmeli futbolcusuyum. 1 yıllık daha sözleşmem var. Rizespor için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.
 
image
 
MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Mert, Caiçara, Mahmut, Attamah, Clichy, Emre, Vişça, İrfan Can, Mossoro, Elia, Robinho
 
ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan, Abdullah, Marwane, Awaziem, Melnjak, Musa, Azubuike, Boldrin, Mustafa, Umar Aminu, Muriç

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR