Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇE KABUS YAŞAMAYA DEVAM EDİYOR
FENERBAHÇE KABUS YAŞAMAYA DEVAM EDİYOR
Aytemiz Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig tarihinde Fenerbahçe'ye karşı ilk kez kazandı. Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe'yi konuk eden Aytemiz Alanyaspor, sahadan 1-0 galip ayrıldı. Bu maça kadar oynadığı 5 mücadelede 4 mağlubiyet bir de beraberlik alan turuncu-yeşilli ekip, Teknik Direktör Sergen Yalçın ile bir ilke imza atarak, sarı-lacivertli ekiple 6. karşılaşmasından galibiyetle ayrıldı.
21 Nisan 2019, 20:48

 

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Aytemiz Alanyaspor, konuğu Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup etti. Alanyaspor, baştan sona üstün götürdüğü maçta 57'de Efecan'la üç puana uzandı ve 41 puanla 5. sıraya yükseldi. Fenerbahçe ise 33 puanla 14. sırada kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor'un konuğuydu. Karşılıklı bol pozisyon içeren karşılaşmada Alanyaspor 1-0'lık galibiyet elde etti. 57. dakikada Efecan Karaca'nın golüyle sonuca giden Akdeniz temsilcisi, 41 puana yükselirken sarı-lacivertliler 33'te kaldı. Fenerbahçe ligde bir sonraki hafta Trabzonspor'u konuk edecek. Fenerbahçe ayrıca üç maçta 2 puan elde etti.
 
image
 
STAT: Bahçeşehir Okulları
 
HAKEMLER: Suat Arslanboğa , Serkan Ok , İsmail Şencan
 
AYTEMİZ ALANYASPOR: Haydar - Baiano , Welinton , Caulker , Nsakala , Sackey , Campos (Dk. 90+2 Jr. Fernandes), Ozan , Efecan (Dk. 90+3 Hasan Ayaroğlu), Lucas Villafanez (Dk. 90 Taha), Cisse
 
FENERBAHÇE: Harun - İsla , Skrtel , Serdar (Dk. 46 Sadık ), İsmail ( (Dk. 60 Frey ), Mehmet Topal , Dirar , Eljif , Tolgay (Dk. 70 Miha Zajc ), Valbuena , Ayew
 
GOLLER: Dk. 57 Efecan Karaca (Aytemiz Alanyaspor)
 
SARI KART: İsmail Köybaşı (Fenerbahçe)
 
image
 
MAÇTAN NOTLAR
 
Spor Toto Süper Lig'de 29. hafta mücadelesinde Aytemiz Alanyaspor'a konuk olan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, Galatasaray maçına göre ilk 11'de zorunlu 3 değişikliğe gitti. Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü, Galatasaray ile sahalarında oynadıkları maçta gördükleri kartlarla cezalı duruma düşen Hasan Ali Kaldırım, Roberto Soldado ve sakatlığı bulunan Victor Moses yerine Alanya deplasmanında, ilk 11'de Mauricio Isla, İsmail Köybaşı ve Andre Ayew'e şans verdi.
image
 
ALANYASPOR'DA DEĞİŞİKLİKLER
 
Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın ise ligde son oynanan Evkur Yeni Malatyaspor maçına göre ilk 11'de 3 değişiklik gerçekleştirdi. Yalçın, geçen haftaki mücadelede ilk 11'de yer alan Tzavellas, Ceyhun Gülselam ve Junior Fernandes'in yerine ilk 11'de Wellington, Sackey ve Cisse'ye şans tanıdı. Ligin devre arasında Akdeniz ekibine, Fenerbahçe'den kiralık olarak transfer olan Ozan Tufan, sarı-lacivertliler karşısında ilk 11'de sahaya çıktı. Turuncu-yeşilli takımın taraftarları da karşılaşma öncesi Ozan Tufan lehine uzun süre tezahürat yaptı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR