Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞAKŞEHİR KAZANDI LİG ALEV ALEV OLDU
BAŞAKŞEHİR KAZANDI LİG ALEV ALEV OLDU
Süper Lig'de şampiyonluk yarışı heyecanı Medipol Başakşehir MKE Ankaragücü maçı devam etti. Başakşehir 1-0 geri düştüğü ve ilk yarıyı 1-0 yenik kapattığı maçta sahadan 46 ve 62'de gelen gollerle 2-1 galip ayrıldı ve puanını 66'ya yükselterek Galatasaray'la durumu eşitledi.
12 Mayıs 2019, 18:17
 
 
Medipol Başakşehir MKE Ankaragücü maçı ile Spor Toto Süper Lig’de 32. hafta heyecanı devam etti. Galatasaray’ın 3 puanla ayrıldığı haftada Başakşehir de 1-0 geri düştüğü maçta 2-1 galip gelmeyi başardı ve Galatasaray’la 66 puanda buluştu.
 
Süper Lig’in 33. haftasında Türk Telekom Stadı’nda oynanacak olan Galatasaray maçına eşit puanda giren Abdullah Avcı’nın öğrencileri 17’de Boyd’un golüyle geri düştü. İlk yarıyı 1-0 yenik kapatan Başakşehir, ikinci devrenin 30. saniyesinde Bajic ile skoru eşitlemeyi başardı.image
 
Son sözü söyleyen ise 62’de Robinho oldu. Brezilyalı’nın golü 4 maç aradan sonra Başakşehir’e 3 puanı getirdi. Konuk ekip MKE Ankaragücü ise 37 puanla 14. sırada kaldı. İkinci yarının başında oyuna giren Emre Belözoğlu adeta takımı toparlayıp geri dönüşte büyük pay sahibi olurken 60’ta giren Robinho da tabelayı 2-1 olarak değiştirdi.
 
Emre Belözoğlu kenarda başladığı maçta aksayan Başakşehir’in oyununu toplarladı ancak 82’de sakatlanarak yerini İrfan Can Kahveci’ye bıraktı.
 
Son 4 maçını kazanamayan ve zirveye Galatasaray’ın da ortak olmasını engelleyemeyen Medipol Başakşehir’de kart cezalısı Eljero Elia bu mücadelede takımındaki yerini alamadı. Sakatlıkları süren Alexandru Epureanu, Demba Ba ve Arda Turan da maçta görev yapamadı. Başkent temsilcisinde ise sakatlıkları süren Brice Djedje ve Wilfred Moke ile kart cezalısı Cebrail Karayel bu maçta forma giyemedi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR