Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GÖZTEPE SÜPERLİG'E TUTUNDU
GÖZTEPE SÜPERLİG'E TUTUNDU
Süper Lig'in 34. ve son haftasında Göztepe, evinde Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Bornova Stadı'nda oynanan mücadeleyi 2-1 kazanan Göztepe, ligde kalmayı başardı.
26 Mayıs 2019, 18:27
 
 
Sahasında MKE Ankaragücü'nü konuk eden Göztepe maçtan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve ligi 38 puanla 15. sırada tamamlayarak kümede kalmayı başardı.
 
Evkur Yeni Malatyaspor deplasmanına konuk olan Bursaspor ise 2 kırmızı kartın çıktığı karşılaşmada ev sahibi ekibi 2-1 mağlup etse de Göztepe'nin 3 puan alması nedeniyle ligi 37 puanla 16. sırada bitirdi ve Süper Lig'e veda etti.
 
image
 
Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında Göztepe, evinde Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Bornova Stadı'nda oynanan mücadeleyi 2-1 kazanan Göztepe, ligde kalmayı başardı.
Göztepe 14. dakikada Alpaslan Öztürk ile öne geçerken, Ankaragücü 74. dakikada Pazdan ile eşitliği yakaladı. Cüneyt Çakır, 83. dakikada Göztepe'nin kullandığı frikikten barajda Cebrail'in müdahalesini VAR'da inceledi ve Göztepe'ye penaltı verdi.
 
image
 
Günün diğer maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Kayserispor deplasmanından 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Sezonu 35 puanla 17. sırada tamamlayan BB Erzurumspor lige veda eden diğer bir ekip oldu.
 
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR