Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EMRE MOR SORUNU ÇÖZÜLÜYOR
EMRE MOR SORUNU ÇÖZÜLÜYOR
Mustafa Cengiz'in "yakında KAP'a bildireceğiz" dediği Emre Mor transferinde tıkanıklık kalkmaz üzere,Emre Mor Galatasaray'a garanti verdi.
13 Temmuz 2019, 16:24
 
 
Emre Mor'un, menajerlik şirketiyle yaşanan sıkıntı nedeniyle Galatasaray'a transferi sonuçlanmamıştı. Fatih Terim'in de çok istediği genç yıldız ve avukatı krizi çözmek için Sarı-Kırmızılı yönetime garanti verdi.
 
Galatasaray'da Emre Mor  transferindeki tıkanıklık ortadan kalkmak üzere... Bir menajerlik şirketi, Emre'nin Galatasaray'a transferinde devre dışı bırakılınca tıkanma yaşanmıştı.
 
Genç futbolcu ve menajeri, Sarı-Kırmızılı yönetime en kısa sürede sorunun çözüleceği mesajını iletti.  Galatasaray cephesinden ise konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada Sarı-Kırmızılılar, Emre Mor'u transfer edeceklerinin altını çizerken menajerlik şirketini kesinlikle muhatap almayacaklarını vurguladılar.
 
Bonservisi Celta Vigo'da
 
Bu gelişme üzerine Galatasaray Yönetimi'nin bekleyişe geçtiği bildirildi. Sarı- Kırmızılılar'ın Teknik Direktörü Fatih Terim, Emre Mor'un transferini çok istiyor. Kariyeri düşüşte olan 21 yaşındaki oyuncunun bonservisi Celta Vigo'da bulunuyor.
 
Abdurrahim Albayrak, genç oyuncuya "Hoca seni bekliyor. Sorunu çöz ve bir an önce kadroya dahil ol" mesajını gönderdi. Anlaşmazlığın giderilmesinin ardından imzalar atılacak.  
 
Neler yaşandı?
 
WBD Sports menajerlik şirketi, Emre Mor'un kendilerine yetki vermesine rağmen Galatasaray'a transferinde şirketi devreden çıkarmaya çalıştığını ve yargıya gitmeyi düşündüklerini açıklamıştı.
 
WBD Sports'tan Erik Alonso, ise İspanyol basınına yaptığı açıklamada Emre Mor'un hareketlerini eleştirdi.
 
''Emre hem futbolcu hem menajer olamaz''
Alonso, Türk futbolcunun Galatasaray ile görüşmesi hakkında ''Bu davranışları tasvip etmiyoruz. Emre, aynı anda hem futbolcu hem menajer hem de aracı olamaz. Celta Vigo ile bir problemimiz yok. Celta, her zaman profesyonel davrandı.'' sözlerini kullandı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR