Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TRABZONSPOR'A GÜÇLÜ RAKİP
TRABZONSPOR'A GÜÇLÜ RAKİP
Trabzonspor, UEFA 3. Tur ön eleme maçında Çekya temsilcisi Sparta Prag ile karşılaşacak. Sparta Prag’ın, Trabzonspor ile eşleşmesi ise Çekya’da büyük yankı buldu. Haber, internet sitelerinin ana sayfalarında yer alırken bordo-mavililer ve maçla ilgili dikkat çeken yorumlar geldi.
22 Temmuz 2019, 14:23
 
 
Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi 3’üncü ön eleme turundaki rakibi Çekya temsilcisi Sparta Prag oldu. Bordo-mavililer ilk karşılaşmayı 8 Ağustos’ta deplasmanda, rövanşı ise 15 Ağustos’ta Trabzon’da oynayacak.
 
Kurayı değerlendiren Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu ise şunları söyledi:
 
“Kura hayırlı olsun. Uzun bir aradan sonra katılacağımız Avrupa kupalarında önemli bir takımla oynayacağız. İlk maç Prag’da ve cezalı oldukları için seyircisiz oynayacaklar. Bu da bizim için önemli bir avantaj. Bu turu geçmek ve gruplara kalmak en büyük amacımız.”
 
Çekya basını Trabzonspor’u, Sparta Prag’a çıkabilecek en güçlü rakip olarak tanımlarken, “Sparta Avrupa Kupasının 3. turunda oynayacak. Bugün çekilen kurada, altı seçenek arasında kesinlikle en zorlu rakip seçildi. Trabzonspor geçtiğimiz sezon Türk Ligini 4. sırada bitirdi. Çek Milli Defans oyuncusu Flip Novak ve Chelsea’de oynayan ünlü Nijeryalı Orta saha oyuncusu John Obi Mikel bu takımda. İlk maç 8 Ağustos’ta seyirciler olmadan oynanacak” değerlendirmesinde bulundu. 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR