Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇE LİDER BAŞLADI
FENERBAHÇE LİDER BAŞLADI
Fenerbahçe Gazişehir Gaziantep maçı ile Süper Lig'de ilk hafta heyecanı sona erdi. Olağan şampiyonluk adaylarının tökezlediği ilk haftada konuğunu 5-0'la geçen Fenerbahçe, lige moralli başladı. Kadıköy'deki geceye Fenerbahçe adına verilen ,ilk 22 dakikadaki 3 penaltı kararı damga vurdu!
19 Ağustos 2019, 19:10
 
 
Fenerbahçe ilk yarısında lehine üç penaltı çıkan maçta ligin yenisi Gazişehir Gaziantep'i 4-0'la geçti.
 
Victor Moses ilk penaltıyı gole çevirip, ikinciyi kaçırdı, Emre Belözoğlu ise 2. penaltıda ağları buldu. Emre'nin asistinde Vedat Muriqi muhteşem bir gol kaydetti. 4. gol ise 75'te geldi. Üç pasla şık bir organizasyon yapan Fenerbahçe'de 4. golü Nabil Dirar kaydetti. 88'de son sözü Ferdi Kadıoğlu söyledi.
 
image
 
Fenerbahçe ilk yarısında lehine üç penaltı çıkan maçta ligin yenisi Gazişehir Gaziantep'i 4-0'la geçti. Victor Moses ilk penaltıyı gole çevirip, ikinciyi kaçırdı, Emre Belözoğlu ise 2. penaltıda ağları buldu. Emre'nin asistinde Vedat Muriqi muhteşem bir gol kaydetti. 4. gol ise 75'te geldi. Üç pasla şık bir organizasyon yapan Fenerbahçe'de 4. golü Nabil Dirar kaydetti. 88'de son sözü Ferdi Kadıoğlu söyledi.
 
İlk haftada Başakşehir, Beşiktaş ve Galatasaray deplasmanda mağlup olup, Trabzonspor da yine deplasmanda 2 puan bırakırken Fenerbahçe haftayı büyük bir kârla lider kapatmış oldu.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR