Güzel ülkemiz için yazıyoruz - GALATASARAYLI FALCAO İLE COŞTU Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/spor-haberleri/34827/galatasarayli-falcao-ile-costu

 

GALATASARAYLI FALCAO İLE COŞTU
GALATASARAYLI FALCAO İLE COŞTU
İstanbul'a gelmesi aylardır beklenen Falcao ve ailesi uçaktan indiği sırada, Kolombiyalı futbolcunun çocuklarına Galatasaray forması giydirilirdi.Falcao ve ailesi sonrasında Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nin çıkışına yöneldi. Terminalin çıkışında bekleyen binlerce Galatasaray taraftarının sevgi gösterisiyle karşılaşan Falcao, taraftarlara üçlü çektirdi ve 'Falcao' yazılı atkıyı tutarak selam verdi.
1 Eylül 2019, 18:44
 
 
Galatasaray'ın Radamel Falcao bekleyişi sona erdi. Galatasaray'ın uzun süredir transfer etmek için çaba gösterdiği Radamel Falcao, özel bir uçakla İstanbul'a geldi.
 
image
Galatasaray'ın uzun uğraşlar sonucunda kadrosuna katmayı başardığı Radamel Falcao'yu kalabalık bir taraftar topluluğu karşıladı.
 
Monaco'dan transfer ettiği ünlü golcü Falcao, İstanbul'a  ayak bastı. On binlerce sarı-kırmızılı taraftar Genel Havacılık Terminali'ne akın ederken trafik kilitlendi. 
 
image
 
Galatasaray taraftarları, Monaco'dan renklerine bağladıkları yeni transferleri Radamel Falcao için Florya Genel Havacılık önüne akın etti. Erken saatlerden itibaren toplanan yaklaşık 10 bin sarı kırmızılı taraftarlar meşalelerle tezahüratlarda bulundu.
 
Radamel Falcao, GS TV'ye yaptığı ilk açıklamada "Önceliklike Tanrı'ya çok şükürler etmek istiyorum çünkü böyle özel bir formayı giymeyi nasip etti bana... Emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum' dedi.
 
image
 
Sarı kırmızılıların bonservis bedeli ödemeden transfer ettiği 33 yaşındaki Kolombiyalı futbolcu sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza atacak.Fransız kulübü bonservis bedeli almayacak ancak kontrata ‘bir sonraki satıştan yüzde 60 pay' maddesi konulacak. Galatasaray, Radamel Falcao ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardı.
 
33 yaşındaki yıldız golcü yıllık 5 milyon Euro+bonuslar karşılığında Galatasaray'a “Evet” dedi. Radamel Falcao, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde tur atlaması durumunda ise 1.5 milyon Euro daha kazanacak.