Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
METİN OKTAY GOL ANONSUNDA
METİN OKTAY GOL ANONSUNDA
Yeni transfer Radamel Falcao, ilk maçında fileleri havalandırmayı başardı. Türk Telekom'daki ilk maçında ağları havalandıran Falcao'nun golünden sonra Metin Oktay'ın ismi anons edildi.
13 Eylül 2019, 20:19
 
 
Galatasaray, Süper Lig’in 4. haftasında Kasımpaşa’yı tek golle geçti.Sarı-kırmızılı takım, ilk yarıda Radamel Falcao’nun golüyle 1-0 üstünlük yakaladı.
 
İkinci yarıda iki önemli fırsatı değerlendiremeyen Galatasaray, sahadan 1-0 üstünlükle ayrıldı. Galatasaray, Kasımpaşa karşısında golünü Metin Oktay için attı. Sarı-kırmızılı oyuncu Falcao’nun fileleri havalandırmasının ardından golün sahibi olarak Metin Oktay anons edildi.
 
Süper Lig’in 4. haftasında üst üste ikinci kez kazanan Galatasaray, puanını 7’ye çıkardı. Kasımpaşa’yı 1-0 mağlup eden Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Belçika ekibi Club Brugge ile yapacağı karşılaşma öncesinde moral buldu.
 
METİN OKTAY UNUTULMADI
 
Türk futbolu ve Galatasaray’ın unutulmaz futbolcularından Taçsız Kral lakaplı Metin Oktay, vefatının 28. yıl dönümünde unutulmadı. Kasımpaşa ile Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Galatasaraylı taraftarlar, ‘Taçsız kral Metin Oktay tek aşkıydı Galatasaray, senin gibi Cimbomluyu unutur mu bu taraftar?' ve ‘Seni sevenleri bir kez üzdün! 13.09.1991'pankartları astı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR