Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEŞİKTAŞ GAZİANTEP'TE YIKILDI
BEŞİKTAŞ GAZİANTEP'TE YIKILDI
Beşiktaş, ilk 4 hafta itibarıyla son 15 sezonda en kötü başlangıcını yaptı. 2004-2005 sezonunun ilk 4 haftasında 2 puan toplayabilen Beşiktaş, söz konusu sezondan sonraki en kötü başlangıcını gerçekleştirdi. Son 15 sezonun ilk 4 haftaları dikkate alındığında Beşiktaş ilk kez eksi averaja düştü.
15 Eylül 2019, 12:04
 
 
Süper Lig’de 4 maçta yenilen 7 golün yanı sıra Demir Grup Sivasspor ve Gazişehir Gaziantep maçlarında yenilen 3 gole rağmen, verilen pozisyonlarda tarihi mağlubiyetlerden dönülmesi dikkatleri Beşiktaş savunmasında topluyor. Bununla beraber Burak Yılmaz’ın 8 Temmuz’daki ameliyatının ardından kampta bir kez daha sakatlanarak ilk 6-7 maçı kaçıracak olmasına rağmen yapılmayan santrfor transferi de hücum etkinliğini fazlasıyla azaltıyor.
 
SAVUNMA DÖRT MAÇTA ÇÖKTÜ
 
Şenol Güneş döneminin ilk 3 sezonunda ligin en az gol yiyen ve pozisyon veren takımlarından olan Beşiktaş, geçen sezondan itibaren bu özelliğini kaybetti.
 
Üçüncü olarak bitirilen sezonda 46 gol yiyen siyah-beyazlılar son 7 sezonun en yüksek gol yeme oranına ulaşırken, verdiği pozisyonlarla da taraftarların tepkisini çekiyordu. Yeni sezonda teknik direktör değişimi ve savunmaya yapılan takviyelerle bu durumun düzeleceğini düşünen taraftarlar ve futbol camiası, 4’üncü hafta itibarıyla hayal kırıklığı yaşıyor.
 
image
Medipol Başakşehir’de özellikle takım savunması konusunda yaptığı başarılı saha içi organizasyonlarıyla dikkat çeken Abdullah Avcı, Beşiktaş’ta göreve başladığında da transferleri önce savunmaya yaptırdı ve ilk dört transferin 3’ü bu bölgeye oldu. Ancak geçen süre içinde yeni transferlerden Douglas ve Rebocho şans bulamazken bütün maçlarda oynayan Ruiz, savunmanın çok gol yemesine ve yediğinden çok daha fazla pozisyon vermesine çare olamadı. Beşiktaş ilk dört haftada iki maçta 3’er olmak üzere 7 gol yedi ve en az 10 tane daha pozisyon verdi.
 
BURAK YILMAZ YOKSA HÜCUM DA YOK
 
Beşiktaş’ın ilk dört haftada belki de savunmadan daha çok dikkat çeken ve kanayan yarası haline gelen sorunu da Burak Yılmaz’ın yokluğu oldu.
 
Sezon çalışmalarının startının verildiği 8 Temmuz günü ameliyat olarak kamp yüklenmesini kaçıran Burak, Avusturya’da oynadığı ilk hazırlık maçında sakatlanmıştı. Yapılan kontrollerden sonra en az iki ay sahalardan uzak kalacağı öğrenilen Burak’ın yerine, Güven Yalçın ve Umut Nayir’e güvenerek santrfor transferi yapmayan yönetim, bunun bedelini dört maçta kaybettiği 8 puan ve aldığı tepkilerle fazlasıyla ödüyor.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR