Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ALANYA'DA BÜYÜK COŞKU
ALANYA'DA BÜYÜK COŞKU
Fenerbahçe'nin Aytemiz Alanyaspor'a 3-1 mağlup olduğu maçın ardından konuşan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu: ''Yorumcular Fenerbahçe niye yenildi diye konuşacaklar. Alanyaspor'u konuşmayacaklar biliyorum'' dedi.
16 Eylül 2019, 20:03
 
 
Süper Lig’de 4’te 4 yaparak 12 puanla liderliğini sürdüren Aytemiz Alanyaspor’da başkan Hasan Çavuşoğlu 3-1’lik Fenerbahçe galibiyetini değerlendirdi. 
 
İŞTE HASAN ÇAVUŞOĞLU’NUN MAÇTAN SONRA YAPTIĞI AÇIKLAMALAR:
 
”Sezon başı iyi bir kamp geçirdik. Oyuncular kazandırdık takımımıza. 4’te 4 yaptık. Bu önemli ama bundan sonrası da önemli. Tabii Fenerbahçe’yi yenmek kolay değil hocamızı ve oyuncuları tebrik ediyorum. Yorumcular Fenerbahçe niye yenildi diye konuşacaklar. Alanyaspor’u konuşmayacaklar biliyorum ama olsun.
 
”OZAN TUFAN İLE GURUR DUYUYORUM”
 
Bundan sonraki maçlara da galibiyet için çıkacağız. Lideriz ama daha 30 hafta var çok da büyütülecek bir şey yok. Ben Ozan Tufan ile gurur duyuyorum. Buraya geldiğinde konuştuğumuz şuydu; ‘yeniden Milli Takım’a, futbola döneceksin’ dedik.
 
4’te 4 yapmakla bitmiyor. Daha 30 maç var. Bundan sonra daha kontrollü, daha emin adımlarla gitmek gerekiyor. Daha 30 maç var, daha hiçbir şey değiliz yani. Önümüzdeki maçlarda iyi futbolumuzu sürdürmek istiyoruz.”

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR