Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FİKRET ORMAN HAZIRLIK YAPIYOR İDDİASI !
FİKRET ORMAN HAZIRLIK YAPIYOR İDDİASI !
Beşiktaş'ta geçtiğimiz hafta görevi bıraktığını ancak henüz istifa etmeyen Fikret Orman'ın gizliden gizliye liste çalışmaları yaptığı iddia ediliyor. Orman'ın ünlü işadamı Ethem Sancak'la görüştüğü ve yöneticilik teklifi yaptığı belirtildi.
2 Ekim 2019, 21:17
 
Kartalhaber Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en yakınındaki işadamı Ethem Sancak'ın kongre için özel çalışma yaptığını iddia etti 
 
image
 
Beşiktaş'ta geçtiğimiz hafta görevi bıraktığını ancak henüz istifa etmeyen Fikret Orman'ın gizli şekilde liste çalışmaları yaptığı iddia ediliyor.
 
Fikret Orman'ın ünlü işadamı Ethem Sancak'la görüştüğü ve yöneticilik teklifi yaptığı belirtildi. Sancak'ın Orman'ın yaptığı 2. başkanlık teklifini kabul ettiği sızan bilgiler arasında. 
 
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın istifa kararı alması sonrasında kulübün başına kimin geçeceği konuşulurken, iş adamı Ethem Sancak konuşmuştu.
 
"SÜRECİ TAKİP EDİYORUM"
 
Geçtiğimiz günlwede Beşiktaş'ın eski yöneticisi Candaş Tolga Işık, Ethem Sancak ile konuştuğunu belirterek,  Sancak'ın "13 yaşından beri Beşiktaş'ın neferiyim. Bana ihtiyaç olursa, böyle bir göreve gelmem istenirse elbette kaçmam ama henüz bir karar vermiş değilim. Süreci takip ediyorum." dediğini paylaşımıştı
 
FİKRET ORMAN BAZI İSİMLERİ SİLDİ
 
Orman'ın yeni yönetim kurulunda listesinde eski başkan Yıldırım Demirören'e yakınlığıyla bilinen Serdal Adalı, Doğan Küçükemre, Melih Aydoğan, Umut Güner'i listeye almayacağı iddialar arasında. 
 
                      image
 
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Katar ziyareti sırasında Ethem Sancak ile beraber katıldığı bir toplantı olay olmuştu. 
 
Ziyarete ilişkin ortaya çıkan bir fotoğraf ortalığı karıştırmış  Fikret Orman, Katar Savunma Bakanı Halid bin Mohammed el Atiyye Ethem Sancak da yer almıştı.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan da Katarlılarla yapılan görüşmede yer almıştı
 
Şeffaf Gazete.com

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR