Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MUSLERA 3 PUANI KURTARDI
MUSLERA 3 PUANI KURTARDI
Galatasaray, Süper Lig'in 14. haftasında Alanyaspor'u konuk ederken Akdeniz temsilcisi maçın son bölümüne üst üste tehlikeli pozisyonlar buldu. Fernando Muslera, Alanyaspor'un tehlikelerinde gole izin vermedi ve kalesinde adeta devleşti
8 Aralık 2019, 13:42
 
Süper Lig'in 14. haftasında evinde Alanyaspor ile mücadele eden Galatasaray, rakibiyle 7. kez karşılaştı. Resmi maçlarda bugüne kadar rakibine mağlup olmayan sarı-kırmızılılar, bu müsabakada da bunu sürdürdü.
 
Sarı-kırmızıların kaptanı Muslera, maçın ikinci yarısında Aytemiz Alanyaspor'un 5 tane %100'lük gol pozisyonuna geçit vermezken kazanılan 3 puanda büyük pay sahibi oldu.
 
Alanyaspor, Caulker, Welinton ve Bammou ile üst üste pozisyonlar bulurken, Muslera adeta kalesine duvar örerek geçit vermedi.
 
Galatasaray-Alanyaspor maçına Fernando Muslera damga vurdu.
 
Galatasaray'ın Uruguay'lı kalecisi Muslera, üst üste yaptığı hayati kurtarışlarla takımının ayakta kalmasını sağlayan isim oldu.
 
Aslan böylece rakibine karşı 6 galibiyetini aldı. Geride kalan 1 karşılaşmada berabere sona erdi.Söz konusu maçlarda Galatasaray 21 gol kaydederken, Alanyaspor 6 kez gol sevinci yaşadı.
 
image
 
12 MAÇIN 5'İNDE KALESİNİ GOLE KAPADI!
Muslera bu sezon Süper Lig'de 13 maçta forma giyerken kalesini 5 maçta gole kapadı. Uruguaylı file bekçisi Kasımpaşa, Fenerbahçe, Çaykur Rizespor, Gaziantep FK mücadelelerinde gol yemedi.
 
MAÇTAN SONRA 3'LÜ
Maçın bitiş düdüğünün ardından sarı-kırmızılı taraftarlar da Uruguaylı kaleciye yoğun tezahüratlarda bulundu. Muslera daha sonra taraftarların isteğini kırmadı ve 3'lü çektirdi.
 
SOSYAL MEDYAYI SALLADI
Fernando Muslera'nın bu performansı, sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu. Uruguaylı kaleci, trend topic listesinde uzun bir süre ilk sırada yer aldı.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR