Güzel ülkemiz için yazıyoruz - MAÇ BİTTİ YUMRUKLAR BAŞLADI ! Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/spor-haberleri/35234/mac-bitti-yumruklar-basladi-

 

MAÇ BİTTİ YUMRUKLAR BAŞLADI !
MAÇ BİTTİ YUMRUKLAR BAŞLADI !
Tuzlaspor-Galatasaray maçının ardından büyük olay. 90 dakikanın sona ermesiyle soyunma odası tünelinin girişinde oyuncular arasında arbede çıktı, iki takım futbolcuları yumruk yumruğa kavga etti. Olayların Galatasaray kaptanı Fernando Muslera'nın ilk maçın ardından büyük tepki çeken Tuzlasporlu Gökhan Çıra'nın yanına gitmesiyle başladığı öğrenildi.
17 Aralık 2019, 21:54

 

Galatasaray'ın Tuzlaspor'u 4-0 mağlup edip kupada tur atladığı maç sonrasında büyük gerginlik yaşandı. Yayıncı kuruluşun aktardığı bilgilere göre iki takım futbolcuları soyunma odası koridorunun girişinde yumruklaştı.

İddialara göre, ilk maçtan sonra paylaşım yapan Tuzlasporlu Gökhan Çıra'nın yanına giden Muslera, rakibine saygılı olmasını gerektiğini söyledikten sonra gerginlik yaşandı.

image

 Sarı-kırmızılı takım 2-0 yenildiği rakibini rövanşta 4-0 mağlup ederek kupada adını son 16 takım arasına yazdırdı. Sakin geçen karşılaşmanın son düdüğü çaldıktan sonra ise kavga çıktı.
 
Tuzlaspor’un kazandığı karşılaşma sonrasında soyunma odasında paylaşım yapan Gökhan Çıra’nın yanına Fernando Muslera’nın gitmesiyle gerginlik yaşandı. Ardından iki takım futbolcuları ve görevlileri arasında sert anlar yaşandı. Polisin araya girmesiyle kavga daha da büyümeden yatıştırıldı.
 
image
 
FERNANDO MUSLERA: SAYGILI OLMASINI SÖYLEDİM
 
Fernando Muslera, maçtan sonra yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunarak kimseye vurmadığını ve Gökhan Çıra’ya saygılı olması gerektiğini belirtti. Galatasaraylı file bekçisinin sözleri şöyle;
 
“Ben küçüklüğümden bu yana öğrendiğim tek şey: Saygı göstermek. Rakipten bir oyuncu, ilk maçtan sonra çok saygısızca şeyler yaptı. Maçtan sonra onun yanına gidip saygı duymasını istedim. Bunun dışında hiçbir şey yok! Rakip takım hocasına bir şey söylemedim. Gökhan Çıra, Galatasaray alt yapısında oynamış bir futbolcu. Maçtan sonra ona saygı duymasını söyledim. Sosyal medyada yalanlar dolaşabilir ama bunun dışında bir şey yok! Ben herkese saygı duyuyorum. “Muslera birisine vurdu” diyen varsa görüntüleri göstersin.”