Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GÖKHAN ÇIRA'DAN TERİM İÇİN AĞIR HAKARET !
GÖKHAN ÇIRA'DAN TERİM İÇİN AĞIR HAKARET !
Tuzlaspor'un 4-0 mağlup olmasının ardından basın mensuplarına dikkat çeken açıklamalarda bulunan evlendiği eşinin erkekten dönme Selin Ciğerci'nin kocası olarak magazin basınının tanınan ismi Tuzlasporlu futbolcu Gökhan Çıra, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e ağır hakarette bulundu.
17 Aralık 2019, 22:03
 
 
Tuzlaspor'un 4-0 mağlup olmasının ardından basın mensuplarına dikkat çeken açıklamalarda bulunan Tuzlasporlu futbolcu Gökhan Çıra, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e tepki gösterdi.
 
image
 
Maç sonrası Galatasaray teknik heyetinden birinin saldırdığını ve kafasına vurduğunu belirten Çıra, "Bunu yapan Fatih Terim'in ekibinden birisi. Kel kafalı, zaten kafası yarılmıştı çıkarken görebilirsiniz. Muslera daha maç bitmeden 5 dakika kala yedek kulübesine laf atıyordu. Ben üzgün bir şekilde soyunma odasına gidiyordum. Geldi yanıma küfür falan etmeye başladı" dedi.image
 
Ayrıca Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yanına gelerek ismini sormasına tepki gösteren Çıra, "Fatih Terim maçtan önce geldi 'sen Gökhan mısın' diyor. Mafya mısın sen? Ben Galatasaray altyapısında oynadım ama benim orada neler yaşadığımı kimse bilemez. Benim orada birçok arkadaşım var. Ben bunu hiçbir zaman yansıtmadım. Galatasaray camiasına bir cephe aldım. Galatasaray'ı 2-0 yenmişim, ağlayayım mı?" ifadelerini kullandı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR