Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ANKARA HAVASI FENERBAHÇE'Yİ ÇARPTI
ANKARA HAVASI FENERBAHÇE'Yİ ÇARPTI
22. haftada şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren birbirinden kritik maçlar oynanıyor. Ankaragücü deplasmanından 2-1 mağlup ayrılan Fenerbahçe, altın değerindeki 3 puanı Başkent'te bıraktı ve rakibi Beşiktaş gibi zirve yolunda kritik bir kayıp yaşadı.
15 Şubat 2020, 20:19
 
 
Fenerbahçe, Süper Lig'in 22. haftasında MKE Ankaragücü'ne 2-1 mağlup oldu. Ankaragücü'nün gollerini Saba Lobzhanidze ve Gerson Rodrigues kaydederken, Fenerbahçe'nin tek golü Serdar Aziz'den geldi. Fenerbahçe'de sarı kart gören Luiz Gustavo, haftaya oynanacak Galatasaray derbisinde cezalı duruma düştü.
 
Süper Lig'in 22. haftasında zirve yarışından kopmak istemeyen Fenerbahçe ile alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren MKE Ankaragücü karşı karşıya geldi. Eryaman Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi MKE Ankaragücü, Lobzhanidze ve  Gerson Rodrigues'in attığı gollerle 2-1 kazandı. Fenerbahçe'nin tek sayısı ise 90+6. dakikada Serdar Aziz'den geldi. Fenerbahçe'de 85. dakikada sarı kart gören Gustavo, Galatasaray maçında cezalı duruma düştü.
 
image
 
Galibiyet hasretini 3 maça çıkaran Fenerbahçe 38 puanda kalırken Mustafa Reşit Akçay yönetiminde iyi bir performans sergileyen MKE Ankaragücü ise puanını 20'ye çıkartmayı başardı.
 
Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe sahasında ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk ederken, MKE Ankaragücü ise başkent derbisinde Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR