Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EL CLASİCO'DA REAL MADRİD ZAFERİ
EL CLASİCO'DA  REAL MADRİD ZAFERİ
Real Madrid, sahasında Barcelona'yı 71. dakikada Vinicius Jr. ve 90+2'de Mariano Diaz'ın attığı gollerle 2-0 mağlup ederek liderliğe yükseldi..
1 Mart 2020, 22:35
 
La Liga'nın 26. haftası El Clasico'ya sahne oldu... İspanya'nın iki devi Real Madrid ile Barcelona, Santiago Bernabeu'da kozlarını paylaştı. Mücadele öncesi Katalan ekibinin 2 puan gerisinde 53 puanla 2. sırada yer alan eflatun-beyazlılar, rakibini 71. dakikada Vinicius Jr ve 90+2'de Mariano Diaz'ın attığı gollerle 2-0 mağlup etti.
 
Bu sezonki 16. galibiyetini alan Real Madrid, puanını 56'ya yükselterek Barcelona'nın 1 puan önünde zirveye yerleşti. Bu sezonki 5. mağlubiyetini alan Katalan ekibi ise 55 puanla 2. sıraya geriledi.
 
.180. RANDEVUDA EŞİTLİK BOZULDU
 
Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanan El Clasico öncesinde eşitlik bozuldu.
 
La Liga'da bu maç öncesine kadar 179 kez oynanan El Clasico'da Real Madrid ve Barcelona'nın 72'şer galibiyetleri bulunurken, 35 maç beraberlikle sonuçlandı. Madrid ekibi, Barcelona karşısında aldığı 2-0'lık galibiyetle 73. galibiyetini elde etti.
 
La Liga'da 18 golle bu sezon gol krallığı yarışında önde olan Barcelonalı Lionel Messi, aynı zamanda 26 golle El Clasico tarihinin en fazla skor üreten futbolcusu unvanını elinde bulunduruyor.
 
Real Madrid kaptanı Sergio Ramos ise El Clasico tarihinde en fazla forma giyen ve en fazla kırmızı kart gören futbolcu istatistiklerinde ilk sırada yer alıyor.
 
 
 
BENZEMA 8 MAÇTIR BARCELONA'YA GOL ATAMIYOR
 
El Clasico'da oynadığı 39 resmi maçta dokuz gol atan Real Madrid forveti Karim Benzema, son golünü Ağustos 2017'de Süper Kupa'da kaydetmişti. Yedi maçtır Barcelona filelerini havalandıramayan Fransız golcü, bu maçta da gol kaydedemedi ve Benzema'nın Barcelona'ya gol atamama serisi 8 maça çıktı.
 
.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR