Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SİVASSPOR'UN ZİRVE İNADI
SİVASSPOR'UN ZİRVE İNADI
Süper Lig'in 24. haftasında Demir Grup Sivasspor, deplasmanda MKE Ankaragücü'ne konuk oldu. Karşılaşmayı 'Yiğidolar' Hakan Arslan ve Mert Hakan Yandaş (p) ve Yatabare'nin attığı gollerle 3-0 kazandı..
1 Mart 2020, 22:39
 
Süper Lig'in 24. haftasında Demir Grup Sivasspor, deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. 36. dakikada Başkent ekibinde Milos Stanojevic ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.
 
İkinci yarıya hızlı başlayan konuk ekip ilk golü 69. dakikada Hakan Arslan'la buldu. 74. dakikada penaltı kazanan kırmızı-beyazlılarda, Mert Hakan Yandaş topun başına geçti ve farkı 2'ye çıkardı. 90+1. dakikada konuk ekibin golcü futbolcusu Yatabare sahneye çıktı ve skoru 3-0 yaparak maçın skorunu belirledi.
 
Bu sonuçla birlikte Sivasspor puanını 48'e çıkartırken, Ankaragücü 20 puanda kaldı.
 
ŞEHİTLER ANILDI
 
İdlib'de şehit düşen askerler anısına maç öncesi bir dakikalık saygı duruşu yapılırken, hakemler ve futbolcular sahaya "Milletimizin başı sağ olsun" yazılı pankartla çıktı.
 
Başkent ekibi, ısınma ve seremoniye şehitlerin anısına hazırlanan siyah formayla çıkarken, Demir Grup Sivassporlu futbolcular da ısınma çalışmalarını Türk bayraklı tişörtle gerçekleştirdi.
 
Şehitlerin isimleri anons edilirken, taraftarlar "burada" diye karşılık verdi. Karşılaşmanın oynandığı Eryaman Stadı da Türk bayraklarıyla donatıldı.
 
.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR