Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞAKŞEHİR ZİRVEYİ BIRAKMIYOR
BAŞAKŞEHİR ZİRVEYİ BIRAKMIYOR
Süper Lig'de deplasmanda Göztepe'yi 3-0 yenerek üst üste 4. galibiyetine imza atan Medipol Başakşehir, 25. haftayı maç fazlasıyla lider tamamlamayı garantiledi. Göztepe ise yeni stadındaki ilk yenilgisini aldı.
7 Mart 2020, 21:13
 
Gürsel Aksel Stadı'ndaki müsabakanın ilk yarısını Demba Ba'nın golüyle 1-0 önde tamamlayan Medipol Başakşehir, ikinci devrede Enzo Crivelli ve İrfan Can Kahveci'nin golleriyle farkı 3'e çıkardı. Medipol Başakşehir sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.
 
Bu sonuçla puanını 52'ye çıkaran Medipol Başakşehir, 12 Mart Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Danimarka temsilcisi Kopenhag ile İstanbul'da yapacağı ilk karşılaşma öncesinde ligde 25. haftayı maç fazlasıyla lider tamamlamayı garantiledi.
 
Üst üste 4. galibiyet
 
Ligde son mağlubiyetini 19. haftada Fenerbahçe karşısında 2-1'lik skorla aldıktan sonra 6 maçta yenilmeyen Medipol Başakşehir, üst üste 4. galibiyetine imza attı.
 
Medipol Başakşehir, son 6 haftada Gençlerbirliği (3-1), Beşiktaş (1-0), Çaykur Rizespor (2-1), Gaziantep FK (3-1) ve Göztepe'yi (3-0) mağlup ederken, Demir Grup Sivasspor'la 1-1 berabere kaldı.
 
Demba Ba'nın 9. golü
 
Göztepe karşısında takımının ilk golünü kaydeden Demba Ba, daha önce forma giydiği Göztepe'ye attığı golden sonra fazla sevinmedi.
 
Demba Ba, ligde 9. golüne ulaştı. Takımının ikinci golüne imza atan Enzo Crivelli, bu sezon 10. kez gol sevinci yaşadı. İrfan Can Kahveci ise 4. golünü attı.
 
Göztepe 2 maçtır gol atamıyor
 
Hes Kablo Kayserispor maçında rakibine 1-0 mağlup olan Göztepe, Medipol Başakşehir'e de 3-0 yenilerek üst üste ikinci yenilgisini yaşadı. 34 puanda kalan sarı-kırmızılı ekip, iki maçta da gol atamadı.
 
Gürsel Aksel Stadı
 
Ligin ikinci devresinde Beşiktaş maçıyla kapılarını açan Gürsel Aksel Stadı'nda üçüncü maçına çıkan Göztepe, bu stattaki ilk mağlubiyetini Medipol Başakşehir karşısında aldı.
 
Sarı-kırmızılı ekip, Gürsel Aksel Stadı'ndaki diğer maçlarında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etmiş, Gaziantep FK ile 1-1 berabere kalmıştı.
 
İki takımdan birer futbolcu cezalı
 
Göztepe'den Soner Aydoğdu, gördüğü sarı kartla deplasmandaki Kasımpaşa maçında cezalı duruma düştü.
 
Aynı zamanda ceza sınırında bulunan ve maç içinde sarı kart gören Medipol Başakşehir'den Alexandru Epureanu, oyunun son bölümünde gördüğü kırmızı kartla takımını eksik bıraktı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR