Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ALLAH KORKUNUZ YOK MU ?
ALLAH KORKUNUZ YOK MU ?
Fatih Terim "FIFA, 2 ay içinde isterseniz milli takıma oyuncu vermeyebilirsiniz dedi. Türkiye'de aklınıza gelecek her kurum ve kuruluş, toplantılarını iptal etti. Bir tek futbol, basketbol, hentbol... Bunlar temas oyunu. Oyuncuya temas etme, 1.5 metrede dur mu diyelim?""Bizim canımız, bizim ailemiz yok mu?"
15 Mart 2020, 19:47
 
 
Süper Lig’in 26. haftasında oynanan Galatasaray-Beşiktaş derbisi 0-0 beraberlikle tamamlanırken sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim maç sonu açıklamalarda bulundu.
 
Derbinin corona virüsü nedeniyle seyircisiz oynatılmasına sert tepki veren Terim, ” Canımızı dışarda mı bulduk. Koca koca ailelerin reisleriyiz. Bizi niye böyle kenara atıyorsunuz. Derbiler böyle oynanmamalı. Hiçbir maç böyle oynanmamalı. Bakmayın siz konuşmayanlara” ifadelerini kullandı.
 
İşte Terim’in maç sonu yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar;
 
“Futbolcuların tedirgin olmalarına gerek yok ki. Böyle yaptıklarına göre bir bildikleri vardır. Yoksa boşuna böyle yaparlar mı? rahat olsunlar, ben söylerim onlara. İşin ruhuna aykırı olan, maalesef hazırlık dönemi artı maçın içerisinde taraftarın olmaması, ve tabi bu sürede akılların tamamen hastalıklar, hadiseler, dünyayı takip olayları maalesef oyuncularımızın konsantre olamamaları ve bundan daha doğal bir şey olamaz, onları eleştirmeyeceğim. Buna rağmen oyunun 50 bin taraftardan yoksun olmak kolay değil. Özellikle Beşiktaş gibi ciddi bir rakip ve derbi olan maçta hele hele ikinci yarı sahasına hapsettiğimiz oyunda kazanamadık. Onları tebrik ediyorum.”
 
image
 
“TUHAF BİR ŞEYLER VAR”
 
“Mantıklı bir şey açıklamayadık kendilerine. Nedenine gelince. Soru soruyorlar. Dünyada her taraf erteledi. FIFA ilk defa iki ay içerisinde milli takıma oyuncu vermeyebilirsiniz dedi. Aklınıza gelecek her kurum, kuruluş çalışanlarını evine gönderdi. Ancak bir tek futbol, basketbol ,hentbol özellikle bunlar da temas oyunu. Kornerde ne diyelim temas etme mi diyelim. En büyük espri, iki gece önce Tenis Federasyonu’nun maçları ertelemesi. Muhakkak bilimsel bir açıklaması var. Tuhaf bir şeyler var. Perşembe Avrupa kupası seyircili oynanıyor ama Cuma lig seyircisiz oynanıyor falan.”
 
“BİZİ BİLGİLENDİRMİYORLAR, NEDEN SEYİRCİSİZ?”
Böyle olunca benim futbolun ruhunu geri istiyorum ben. Derbilerin güzel şekilde oynanmasını istiyorum. Beraber her şeyi paylaştığım taraftarımı istiyorum. Şurada beraber oynasak güzel değil mi? Ne tadı var, ne tuzu var. Suni bir ortam. Artı buradan herkesi de bilgilendireyim. Bizi bilgilendirmiyorlar, neden seyircisiz oynuyoruz? Burada 850 kişi resmi var. Diğerleriyle beraber 1000 kişi var. Erteleseniz herkes kendi özgür iradesiyle bu bela virüsten korunacak.”
 
“HİÇ Mİ ALLAH’TAN KORKMUYORSUNUZ?”
 
“Şu top toplayıcı çocukların eldiven giymesi bir şey ifade etmez. Bizim canımız, ailemiz yok mu. Hiç mi Allah’tan korkmuyorsunuz. Kimseye bir şey demek istemiyorum ceza yememek için. İşin aktörü oyuncular, işin aktörü antrenörler, hakemler. Bunlar olmazsa futbol olmaz. Seyirci olmazsa hiç olmaz. Bu dört aktörün hiçbirinde sorumluluk yok. Salı günü UEFA’nın toplantısı var. Bizde futbolcular, antrenörler birliğinin hiçbir etkisi yok. Hakemler Birliği hiçbir şey yapamaz, TFF’nin uydusudur zaten. Ben yerli, yabancı oyuncuların bir araya gelemediğine inanmıyorum. Canımızı dışarda mı bulduk. Koca koca ailelerin reisleriyiz. Bizi niye böyle kenara atıyorsunuz. Derbiler böyle oynanmamalı. Hiçbir maç böyle oynanmamalı. Bakmayın siz konuşmayanlara.”
 
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 0-0 berabere kaldıkları Beşiktaş derbisinin ardından açıklamalarda bulundu. Maçın seyircisiz oynatılmasına tepki gösteren Terim, "Şu top toplayıcı çocukların eldiven giymesi bir şey ifade etmez. Bizim canımız, ailemiz yok mu. Hiç mi Allah'tan korkmuyorsunuz" dedi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR