Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
UTANÇ VERİCİ BİR GECE YAŞADIK !
UTANÇ VERİCİ BİR GECE YAŞADIK !
Maçın oynanmasının "utanç verici" olduğunu ifade eden Muslera, "Bence utanç verici bir gece yaşadık, futbolun konuşulacak bir tarafı yok! Dünyada bir salgın var, böyle bir durumda maçların oynatılmaması gerekir. Böyle salgın sıkıntısı varsa, biz neden oynuyoruz! Ben bunu anlayamıyorum. Bu yapılan bize saygısızlık, taraftara da saygısızlık!
15 Mart 2020, 20:27
 
Süper Lig’in 26. haftasında Galatasaray kendi sahasında Beşiktaş’la 0-0 berabere kaldı. Korona virüsü salgını nedeniyle seyircisiz oynanan mücadelenin ardından Galatasaray’ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera, Türkiye Futbol Federasyonu’nu (TFF) hedef alan çok sert bir açıklama yaptı.
 
Mücadele ertelenmediği için TFF’ye tepki gösteren Muslera, şu ifadeleri kullandı:
 
“Bence utanç verici bir gece yaşadık. Futbolun konuşulacak bir durumu yok. Dünyanın içinde olduğu bir sağlık durumu var. Bizim canımız yok mu? Tamam taraftarsız oynadık ama burada bulunan herkes riskteydi. Taraftarın gelmediği maçta bu maç neden oynandı madem risk varsa. Bu yapılan hem bize, hem de taraftarlara saygısızlık. Trabzonspor-Başakşehir maçı da vardı. Bugün ligin kaderini etkileyecek 2 maç vardı, seyircisizdi. Bugünü bekleyen taraftarlara da büyük bir saygısızlıktı bu.”
 
Galatasaray’ın Uruguaylı oyuncusu Marcelo Saracchi de Muslera gibi maçın korona virüsü salgınına rağmen oynatılmasına tepki gösterdi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR