Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
NURİ ŞAHİN FENERBAHÇE YOLUNDA
NURİ ŞAHİN FENERBAHÇE YOLUNDA
Fenerbahçe'de teknik direktör belirsizliği sürerken sezon sonunda futbolu Sarı Lacivertli ekipte bırakarak sportif direktörlük görevine getirilecek olan Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'de yeni yapılanmanın adımlarını atmaya başladı. Belözoğlu, milli futbolcu Nuri Şahin'i Fenerbahçe'ye gelmesi için ikna ettiği iddia edildi.
23 Mayıs 2020, 19:17
 
Koronavirüs nedeniyle belirsizliğini koruyan Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk hayallerini rafa kaldıran Fenerbahçe asıl mesaiyi gelecek sezon için yapıyor. Ali Koç'un başkanlığında iki yıldır hedeflediği mutlu sona ulaşamayan Fenerbahçe'de futbolu bırakıp sportif direktörlük görevine adım atacak olan Sarı Lacivertliler'in efsanesi Emre Belözoğlu, şampiyonluk hedeflerine ulaştırmak için büyük çaba sarf ediyor.
 
Genç, dinamik ve sitekli bir kadro yaratmak isteyen Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu, takıma direkt katkı yapan nokta oyuncuları kulübe kazandırmanın peşinde. Belözoğlu, bu doğrultuda sezon sonunda sözleşmesi bitecek Nuri Şahin ile kritik bir görüşme gerçekleştirdi. Düşük maliyetli ancak takımda etkili olacak futbolculara yönelen veteran futbolcu, önceki gün 31 yaşındaki orta saha ile bir görüşme daha yaptığı ve Nuri'yi Fenerbahçe'ye gelmeye ikna ettiği öğrenildi. Bundesliga'da bu sezon düşme potasında yer alan Werder Bremen ile sözleşmesi bitecek olan milli futbolcunun, kariyerinin son yıllarını Türkiye'de geçirmek konusunda oldukça istekli olduğu gelen haberler arasında.
 
Borussia Dortmund, Real Madrid ve Liverpool gibi dev kulüplerin formalarını giyen Nuri'nin Emre ile yaptığı konuşmada, "Ağabey, Türkiye'ye gelmeyi ben de çok istiyorum. Şu zor günleri atlatalım, oturur daha detaylı konuşuruz. Fenerbahçe'de oynamak benim için bir onur" dediği öğrenildi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR