Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇE İPTALLERE DESTEK VERDİ !
FENERBAHÇE İPTALLERE DESTEK VERDİ !
Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından bir açıklama yapılarak liglerin iptal edilmesi kararına destek verildi.
26 Mayıs 2020, 12:29
 
Fenerbahçe Spor Kulübü internet sitesinden bir açıklama yaptı.
 
Açıklanma yapılarak Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ve Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından alınan liglerin iptal edilmesi ile ilgili kararlara destek verildi. TBF ve TVF yeni tip koronavirüs covid-19 salgını nedeniyle liglerin iptal edildiğini açıkladı.
 
Federasyonlar bu sezon şampiyon takım ilan edilmeyeceğini, ayrıca küme düşme de olmayacağını bildirdi. Fenerbahçe’den bu kararlara yazılı bir açıklamayla destek geldi.
 
TBF ve TVF Liglere İptal Kararı VerdiFenerbahçe’nin internet sitesinden yayınlanan yazılı açıklamada TBF tarafından ING Basketbol Süper Ligi ve Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Ligi’nin iptalini play-off oynanmadan kararlaştırıldığı, aynı şekilde TVF tarafından da AXA Sigorta Efeler Ligi ve Vestel Venüs Sultanlar Ligi için de iptal kararı verilerek play-off oynanmayacağı hatırlatıldı.
 
Fenerbahçe takımlarının iptal edilen 4 ligin 2’sinde lider olduğu, 4’ünde de şampiyonluk mücadelelerini sürdürdüğü belirtildi. Ancak içinde olduğumuz gündem doğrultusunda en önemli olanın sağlık olduğu, insan sağlığının kupalardan, şampiyonluktan ve her şeyden önemli olduğunun altı çizildi.
 
“Kararları Saygıyla Karşılıyoruz”
 
Fenerbahçe olarak koronavirüs salgın sürecinin en başından bugüne kadar sağlığın önemine dikkat çektikleri, bu nedenle basketbol ve voleybol ligleri için alınan kararları saygıyla karşıladıkları bildirildi. 2019 – 2020 sezonunda yer alan kadın basketbol, erkek basketbol, kadın voleybol ve erkek voleybol takımlarının tüm oyuncularını Fenerbahçe Spor Kulübü olarak tebrik ettikleri, ayrıca Fenerbahçe taraftarına da teşekkürlerini sundukları belirtildi. 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR