Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
NİHAT ÖZDEMİR İSTİFA ETTİ !
NİHAT ÖZDEMİR İSTİFA ETTİ !
TFF Başkanı Nihat Özdemir, bugün Fenerbahçe Spor Kulübü üyeliğinden istifa etti. Daha önce Fenerbahçe'de uzun bir süre görev yapan ve şimdi Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığını yürüten Özdemir'in, Sarı Lacivertli kulüpteki üyeliğinden istifa ettiği
17 Haziran 2020, 14:33
 
Fenerbahçe yönetiminde uzun yıllar görev yapan ve kongre üyesi olan TFF Başkanı Nihat Özemir sarı lacivertli kulüpteki üyeliğinden istifa etti.
 
Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Kulübü ile 2010-2011 sezonu ile ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle gerginlik yaşayan Nihat Özdemir istifaya davet edilmişti.
 
TFF Başkanı Nihat Özdemir 9 Haziran 2020’de Fenerbahçe Yönetim Kurulu tarafından disipline sevk edilmişti ve Fenerbahçe kongre üyeleri Nihat Özdemir’in ihraç edilmesi yönünde başvurularda bulunmuştu.
 
Kulüpten ihracı istenen Özemir’e sevk belgesi bugün ulaştı ve bu gelişmenin ardından Nihat Özdemir Fenerbahçe kulüp üyeliğinden istifa ettiğini bildirdi.
 
NİHAT ÖZDEMİR’İN İSTİFASINA KADAR GİDEN SÜREÇTE YAŞANANLAR…
TFF Başkanı Nihat Özdemir, geçtiğimiz günlerde Instagram’da katıldığı bir canlı yayında ‘Türk futbolunda 9 yıldır şike tartışması yok’ şeklinde bir cümle kullanmış ve bu söz sarı lacivertli camiada büyük tepkilere neden olmuştu.
 
Fenerbahçe Kulübü sosyal medyada büyük olay yaratan o sözler sonrası resmi internet sitesinden Özdemir’i hedef alan sert bir açıklama yayınlamıştı. Akabinde Başkan Ali Koç ve Başkan Vekili Semih Özsoy da FB TV’de Nihat Özdemir’e tepki göstermişti.
 
Yaşananlar sonrası TFF Başkanı Özdemir de federasyon sitesinden kendisi hakkında söylenenlere karşılık vermiş ve Fenerbahçe Yönetimi’nin sözlerini çarpıtarak hedef gösterdiğini belirtmişti. Sarı lacivertli kulüpte kongre üyeleri Nihat Özdemir’in ihracı için başvuruda bulunmuş ve disiplin süreci başlatılmıştı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR