Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNAL YERİ DEĞİŞTİ !
ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNAL YERİ DEĞİŞTİ !
UEFA, corona virüsü nedeniyle yeni takvimi açıklarken; Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi ile milli takım takvimini de duyurdu. İstanbul'da oynanması gereken Şampiyonlar Ligi finali, Portekiz'in başkenti Lizbon'a verildi. İstanbul, Devler Ligi'nde finale 2021'de ev sahipliği yapacak.
17 Haziran 2020, 15:26

 

UEFA Şampiyonlar Ligi için beklenen kararı verdi. Şampiyonlar Ligi finali İstanbul’dan alınıp Portekiz’in başkenti Lizbon’a verildi.

Şampiyonlar Ligi Final programını bugün UEFA tarafından duyuruldu. İstanbul'da oynanması planlanan 2020 Şampiyonlar Ligi Finali, Portekiz'in Lizbon şehrinde oynanacak. 12-23 Ağustos tarihleri arasında Lizbon'nda gerçekleşecek olan 8'li finalle birlikte Devler Ligi'nin kazananı belli olacak.

UEFA, İstanbul'da oynanması planlanan Şampiyonlar Ligi Finali'ni ise 1 yıl erteledi. İstanbul, 2021 yılının Şampiyonlar Ligi Finali'ne ev sahipliği yapacak. Avrupa Ligi maçları ise Almanya'daki 4 statta oynanacak. Avrupa Ligi'nin kazananı, Köln, Duisburg, Düsseldorf ve Gelsenkirchen'de oynanacak olan karşılaşmaların ardından belli olacak.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR