Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞAKŞEHİR ANKARA'DA KAZANDI
BAŞAKŞEHİR ANKARA'DA KAZANDI
MKE Ankaragücü, sahasında Medipol Başakşehir'i ağırladı. Ev sahibi ekip 12. dakikada Gerson Rodrigues'in attığı gol ile öne geçmeyi başarsa da, konuk ekip Başakşehir 59. dakikada Danijel Aleksic ve 73. dakikada Edin Visca'nın attığı goller ile sahadan 2-1 galip ayrılan taraf oldu.
19 Haziran 2020, 20:10
 
Süper Lig Cemil Usta Sezonu 28. hafta açılış mücadelesinde MKE Ankaragücü'ne konuk olan Medipol Başakşehir, 1-2'lik skorla galibiyete uzanarak 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.
 
Maçtan dakikalar
 
10. dakikada Skrtel'in ceza sahası içinde Lobjanidze'ye yaptığı faul sonrası hakem Hüseyin Göçek penaltı noktasını gösterdi. 12. dakikada penaltı vuruşunu kullanan Rodrigues, topu filelere göndererek takımını öne geçirdi: 1-0.
14. dakikada Visca'nın sağ kanattan kullandığı kornerde ceza sahası içinde Crivelli'nin yaptığı kafa vuruşunda Lobjanidze, filelere gitmek üzere olan meşin yuvarlağı çizgiden çıkarttı. Pozisyonun devamında savunma topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı.
26. dakikada konuk ekibin savunmadan uzaklaştıramadığı topu Michalak önünde buldu ve ceza sahasının sol çarprazında kaleciyle karşı karşıya kaldı. Michalak'ın şutunda meşin yuvarlak kaleye paralel bir şekilde gitti ve MKE Ankaragücü net bir fırsatı değerlendiremedi.
27. dakikada Medipol Başakşehir'de Visca'nın ceza sahasının dışından sol çaprazdan çektiği sert şutta, top direğin dibinden auta gitti.
35. dakikada sağ kanattan Visca'nın ceza sahası içine girerek ortaya çıkardığı topu kaleci Friedrich, uzaklaştırmak istedi ancak meşin yuvarlak Aleksic'in önüne düştü. Aleksic'in şutunda kaleci Friedrich'in tokatladığı top direğe çarparak oyun alanına döndü.
36. dakikada savunma arkasına atılan topa hareketlenen Visca, ceza sahasının sağ çaprazında topla buluştu. Visca'nın sert şutunda kaleci Friedrich, sağına uzanarak topu kurtardı ve mutlak bir golü engelledi.
59. dakikada sol çaprazdan rakip ceza sahasına giren Robinho'nun şutu kaleci Friedrich'ten döndü; topu önünde bulan Aleksic net bir gol vuruşuyla skora dengeyi getirdi: 1-1.
73. dakikada Aleksic'in pasında rakip ceza sahası yayının içinde topla buluşan Visca, yerden sert ve düzgün bir vuruşla fileleri havalandırarak takımını öne geçiren isim oldu: 1-2.
Bu galibiyetin ardından puanını 59'a yükselten konuk ekip Medipol Başakşehir maç fazlasıyla liderliğe yükselirken, ev sahibi MKE Ankaragücü ise 24 puanla kendisine 17. sırada yer buldu.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR