Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TARAFTARIMIZ BİZİ BU YIL BAĞIŞLASIN !
TARAFTARIMIZ BİZİ BU YIL BAĞIŞLASIN !
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 3-1 yenildikleri Trabzonspor derbisinin ardından konuştu.'' Bu senenin izahı yok, Galatasaraylılar bu sene bizi affetsin ''
5 Temmuz 2020, 21:32
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Trabzonspor'a 3-1 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.
 
Süper Lig'de Trabzonspor'a 3-1 mağlup olan Galatasaray'da teknik direktör  Fatih Terim, maç sonunda açıklamalarda bulundu.
 
image
 
İşte Fatih Terim'in açıklamaları;
 
"65 dakika Trabzonspor'a karşı 10 kişi oynamak hiç kolay değil. Kırmızı karta kadar iyi giden bir maç vardı ama Soso, kendinden beklemediğimiz bir şekilde, aklımızda olmayan bir şeyi yaptı. Oradan sonra oynamak kolay değil. Trabzonspor'u tebrik ederim
 
Bazen her şey üst üste gelir. Bu senenin izahı yok. Sevgili Galatasaraylılara sesleniyorum, bu sene bizi affetsinler. İnanmış arkadaşlarımızla gemiyi, kıyıya yaklaştırmaya çalışacağız. Aklımızda olmayan ne varsa başımıza geliyor. Bu sene böyle oldu.
 
Gemiyi en sağlıklı şekilde limana yanaştırmaya çalışacağız. Saracchi'nin de arka adalesi çekti onu da çıkardık, zaten cezalı. Sonuna dek elimizden gelen her şeyi yapacağız. Diğer takımlar da bize yetişti, işimiz daha zorlaştı.
 
Feghouli'ye arkadan ayağa basan atılır mıydı atılmaz mıydı bilmiyorum ama bize karşı zaten atılmaz, Cüneyt Hoca yanını gösteriyor
 
Biz Galatasaray'ız, olmadık günlerde olmadık işler yapabiliriz, yaptık, yapmalıyız. Ümit ediyorum her türlü metanet umarım bu senede kalır."
 
"Pandemi öncesi ve sonrası en fazla yaralanan takım biz olduk"
 
Kadroda eksikliklerin fazla olmasından dolayı gelecek haftalarda Şampiyonlar Ligi için endişe duyup, duymaması ile ilgili sorulan soruya Terim, “Endişelendirmiyor. Ben Galatasaray teknik direktörüyüm. Muhakkak üzülürüm. Olmalarını isterim. Endişe duyacağım bir şey yok. Her sene en iyisini yapmış en fazla şampiyon olmuş, en fazla başarılı olmuş bir kulübün gerektiği zamanda kayıpları da aynı şekilde karşılaşması gerekir. Daha 4 maçı var. Elimizden geleni yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ne olursa da en emniyetli şekilde sonunu getireceğiz. Pandemi öncesi ve sonrası en fazla yaralanan takım biz olduk" şeklinde cevap verdi.
 
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR