Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FEGHOULI'DEN IRKÇILIK SUÇLAMASI !
FEGHOULI'DEN IRKÇILIK SUÇLAMASI !
Galatasaray'ın Trabzonspor'a 3-1 mağlup olduğu Süper Lig maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle eleştirilerin hedefi olan Sofiane Feghouli, yenilginin sorumlusunun kendisi olduğunu söyledi. Feghouli, gazeteci Levent Tüzemen'e de ırkçılık tepkisi gösterdi.
6 Temmuz 2020, 22:04
 
Galatasaray'ın Trabzonspor'a 3-1 kaybettiği maçın 31. dakikasında kendisine faul yapan Da Costa'ya tabanıyla vurması sonucu doğrudan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Feghouli, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
 
0-0 giden maçta yaptığı hareketin sorumluluğunu aldığını vurgulayan Cezayirli yıldız, "Profesyonel futbol kariyerimdeki 13 yılda ilk defa bu şekilde oyundan atıldım. Açıkça hatalıyım ve bunun sorumluluğunu alıyorum. Dün akşamki yenilgi benim hatamdan kaynaklanıyor. Kuzey Afrikalı futbolcuların sahada ''öfke'' sorunu yoktur" dedi.
 
 
Gazeteci Levent Tüzemen'e ırkçılık tepkisi!
 
Kendisine yapılan eleştiriler de değinen Sofiane Feghouli gazeteci ve yorumcu Levent Tüzemen'e de sözleri nedeniyle tepki göstererek, "Levent Tüzemen, ırkçı bir insan gibi bilgisizce ve hatalı olarak bu tür oyuncuların alınmaması gerektiğini söylüyorsunuz. Analizlerinizi yaparken tüm kökenlere karşı eşit olun çünkü bu saygı eksikliğidir" ifadesini kullandı.
 
Levent Tüzemen ne demişti
 
Levent Tüzemen, Galatasaray - Trabzonspor maçından sonra A Spor'da yaptığı açıklamada, "Benim yıllar evvel de söylediğim bir gerçek var. Kulüpler Kuzey Afrikalı oyuncuları transfer derken karnesine iyi bakacaklar. Belhanda gibi, Feghouli gibi oyuncular kendilerine yapılan faullerden sonra rövanş faulleri yapıp hakemin kararını beklemeden cezayı kendileri kesmeye çalışıyorlar" demişti.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR