Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ERZURUMSPOR GERİ DÖNDÜ
ERZURUMSPOR GERİ DÖNDÜ
Geçtiğimiz hafta TFF 1. Lig'den Hatayspor, Süper Lig'e yükselen ilk takım olmuştu. Süper Lig'e ikinci bileti alan ekip belli oldu.Ligde ikinci sırada bulunan BB Erzurumspor, sahasında konuk ettiği Ümraniyespor'u 4-1'lik skorla devirdi ve diğer karşılaşmaların sonucuna bakmaksızın adını Süper Lig'e yazdırdı.
19 Temmuz 2020, 12:53
 
TFF 1. Lig'in 34. haftasında Ümraniyespor'u konuk eden Erzurumspor, sahadan 3-1 galip ayrıldı ve adını Süper Lig'e yazdırdı.
 
Mücadeleyi Emrah Başsan'ın 7 ile 81. dakikalarda attığı goller, Hamroun'un 30. dakikadaki penaltısı ve 88'de Sissoko ile 4-1 mağlup eden Erzurumspor, sezonu 62 puanla ikinci sırada tamamladı ve 1 yıllık aradan sonra yeniden Süper Lig'de yer aldı.
 
Erzurumspor, 2018-19 sezonunu 17. sırada bitirerek Süper Lig'e veda etmişti.
 
image
 
MAVİ-BEYAZLI EKİBİN YÜZÜ "ŞİFO MEHMET" İLE GÜLDÜ
 
Sezon başında teknik direktör Muzaffer Bilazer ile anlaşarak lige başlayan Erzurum ekibi, ligin 4. haftasında Keçiörengücü'ne mağlup olduğu maçın ardından Bilazer ile yollarını ayırdı.
 
Yaşanan bu ayrılıktan sonra Erkan Sözeri ile anlaşan mavi-beyazlı ekip, Sözeri ile başarılı bir çıkış yakalayarak 2019-2020 sezonun ilk yarısını 30 puanla 2. sırada tamamladı.
 
Erzurum temsilcisi, TFF 1. Lig'in 27. haftasında konuk ettiği Fatih Karagümrük'e 3-1 yenilmesi üzerine Sözeri ile anlaşarak ayrıldı.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR