Güzel ülkemiz için yazıyoruz - GALATASARAY KAYIPSIZ BAŞLADI Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/spor-haberleri/36189/galatasaray-kayipsiz-basladi

 

GALATASARAY KAYIPSIZ BAŞLADI
GALATASARAY KAYIPSIZ BAŞLADI
Galatasaray Süper Lig'in 2020-2021 sezonunu Türk Telekom Stadyumu'nda oynadığı Gaziantep FK maçıyla açtı.Sarı-kırmızılılar Bahattin Şimşek'in yönettiği karşılaşmayı 3-1'lik skorla kazandı.Cimbom'a galibiyeti getiren goller Falcao (2) ve Emre Kılınç'tan geldi. .
12 Eylül 2020, 20:05
 
Süper Lig'in ilk haftasında Galatasaray, Gaziantep FK'yı konuk etti. Geçen sezon pandemi arası sonrasında istediği sonuçları alamayan ve bu sezon şampiyonluk hedefleyen Galatasaray, konuğu Gaziantep'i 3-1'lik skorla geçti.
 
Galatasaray'ın golleri Falcao (8' pen. ve 40') ile yeni transfer Emre Kılınç'tan (28') geldi. Bu sezon tablonun üst yarısında olmayı hedefleyen Gaziantep ise tek golünü 53'te Andre'nin ayağından buldu. Galatasaray’da Gaziantep FK karşılaşmasında yeni transferlerden Fatih Öztürk, Omar Elabdellaoui, Emre Kılınç ve Arda Turan görev aldı.
 
image
 
İlk yarı oldukça etkili bir görüntü çizen ve gollerden çok daha fazla fırsat yakalayan Galatasaray, rakibini sürklase etti. Hazırlık sürecinden memnuniyetsizliğini geçen hafta içinde belirten Marius Sumudica'nın öğrencileri ise ilk yarıda ender fırsatlarında tercih hataları yaptı, savunmada ise oldukça dağınık bir görüntü çizdi.
 
Dokuz yıl sonra ilk yeniden Galatasaray forması giyen Arda Turan, silik bir görüntü sergiledi 61. dakikada  çok net bir fırsattan faydalanamadı. Arda, müsait açıdan avuta atıp kaçırdığı fırsattan sonra büyük üzüntü yaşadı.
 
image
 
Maçta iki gol atan, bir de asist yapan Falcao, 61'de ve 63'te hat-trick yapmaya yaklaştı. Feghouli de özellikle ilk yarıda Günay Güvenç engelini aşamadı. Galatasaray ikinci haftada Başakşehir'e konuk olacak. Gaziantep ise Karagümrük'ü ağırlayacak.