Güzel ülkemiz için yazıyoruz - BEŞİKTAŞ'DAN SÜPER BAŞLANGIÇ Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/spor-haberleri/36196/besiktasdan-super-baslangic

 

BEŞİKTAŞ'DAN SÜPER BAŞLANGIÇ
BEŞİKTAŞ'DAN SÜPER BAŞLANGIÇ
Beşiktaş, Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti. Kara Kartal'ın golleri, Tyler Boyd, Bernard Mensah (P.) ve Jeremain Lens'ten gelirken, Trabzonspor'un tek golü 86. dakikada Abdülkadir Ömür'den geldi. Siyah-beyazlılar, beklenenden daha hazır bir görüntü sergilerken; bordo-mavililer ise oldukça silik bir performans sergiledi.
14 Eylül 2020, 00:12
 
Süper Lig’de açılışı Trabzonspor deplasmanında yapan Beşiktaş, karşılaşmanın 29. dakikasında öne geçti. Sol kanatta topla buluşan ve ceza sahası önüne hareketlenen Tyler Boyd, ceza sahası dışından çok sert vurdu, Hüseyin Türkmen’e çarpan top filelere gitti.
 
Bu golle Beşiktaş, Trabzonspor deplasmanında 1-0 öne geçerken, Beşiktaş’ın yeni sezondaki ilk golü de Boyd’dan geldi. Geçtiğimiz sezonu Sivasspor deplasmanında açan ve sahadan 3-0 mağlup ayrılan Beşiktaş, geçen sezonki ilk golünü ikinci haftada oynanan Göztepe mücadelesinde Güven Yalçın kaydetmişti."
 
image
 
PERDEYİ BOYD AÇTI
 
VAR hakemi Cüneyt Çakır'ın uyarısı üzerine monitörden inceleme yapan hakem Ali Şansalan, Flavio'nun Atiba'ya ceza sahası içerisinde faul yaptığını tespit etti ve Brezilyalı oyuncu ikinci sarı kartı nedeniyle oyundan ihraç edildi. Bernard Mensah, kazanılan penaltı vuruşunu 64.dakikada filelerle buluşturdu.
 
Trabzonspor'un, İstanbul serisi son buldu
 
Trabzonspor'un tek golünü Abdülkadir Ömür, Welinton ve Ersin'in anlaşmazlığı sonrası çabukluğuyla 86. dakikada attı.
 
Bu sonucun ardından Beşiktaş sezona 3 puanla, Trabzonspor ise puansız başladı.
 
Süper Lig'in ikinci haftasında Trabzonspor, Denizlispor'a konuk olacak. Beşiktaş ise sahasında Antalyaspor'u ağırlayacak.