Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SORLOTH TRABZON'A DÖNECEK Mİ ?
SORLOTH TRABZON'A DÖNECEK Mİ ?
Geçen sezon bordo mavili formayla Süper Lig’de gol kralı olan ve başarılı performansını Norveç Milli Takımı ile de sürdüren Alexander Sörloth, Avrupa devlerinin transfer hedefi olmaya devam ediyor.
14 Eylül 2020, 07:29
 
Alman ekibi Leipzig'den transfer teklifi alan ve Norveç Milli Takımı için ülkesine gittikten sonra henüz Trabzon'a dönmeyen Alexander Sörloth için Trabzonspor'a yapılan teklifin 20+4 milyon Euro olduğu belirtildi.
 
Trabzonspor'da Alexander Sörloth krizi yaşanıyor. Norveçli oyuncu milli maçlar nedeniyle ayrıldığı Trabzon'a henüz dönmedi. Bordo-Mavililer yaptığı açıklamada Sörloth'un Leipzig'den bir teklif aldığını ve kulübün çıkarları doğrultusunda görüşmelerin sürdüğünü belirtti.
 
Daha önce Trabzonspor'a 17+3 milyon Euro ve 18+5 milyon Euro'luk teklifler sunan Alman ekibinin, mevcut teklifini 20+4 milyon Euro'ya çıkardığı belirtildi.
 
Transferin gerçekleşmesi durumunda Sörloth'un Alman ekibinden garanti maaş olarak yıllık 3.3 milyon Euro kazanacağı ve sözleşmenin de 5 yıllık olacağı aktarıldı. Golcü oyuncunun sözleşmesinde de 70 milyon Euro'luk bir serbest kalma maddesi planlanmakta. 
 
image
 
Türkiye'ye dönmeyen Sörloth, Beşiktaş maçında forma giyememişti.
 
 TRT Spor'dan Barış Yurduseven'in son dakika haberine göre Leipzig, Sörloth için yaptığı teklifi geri çektiği idia edildi.. Barış Yurduseven yaptığı açıklamada ''RB Leipzig şaşırtıcı bir şekilde Alexander Shörlot teklifini geri çekip Napoli’nin Polonyalı forveti Arkadiusz Milik’e teklif götürdü.'' ifadelerine yer verdmesi kafaları karıştırdı Norveç'li yıldızın bu sezon nerede forma giyeceği tam bir bilinmez halde..
 
İki sezonluğuna kiralandığı Trabzon'da, ikinci sezonunu henüz bitirmeyen Sörloth'un satın alma opsiyonunu elinde bulunduran Trabzonspor ile bonservisinin bulunduğu Crystal Palace kulüplerinin Leipzig'in önerisini nasıl paylaşacakları konusunda görüşmeler yaptıkları belirtilmekte. Norveçli golcünün 6 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu, Trabzonspor formasıyla 2020-21 sezonundaki maçların yüzde 50'sinde ilk 11'de başlaması ile devreye girecekti.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR