Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HATAYSPOR 9 KİŞİ İLE PES ETMEDİ
HATAYSPOR 9 KİŞİ İLE PES ETMEDİ
Fenerbahçe ile Hatayspor, İstanbul Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Bu sezon Kadıköy'deki ilk maçına çıkan sarı-lacivertliler, Akdeniz ekibiyle 0-0 berabere kalarak kritik Galatasaray derbisi öncesi ilk puan kaybını yaşadı.
21 Eylül 2020, 19:07
 
Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda Atakaş Hatayspor'u konuk etti.
 
Silik bir oyun ile maçı tamamlayan Fenerbahçe ligin yeni takımı ikinci yarı 9 kişi kalan  Hatayspor karşısında varlık gösteremedi .
 
Mücadeleye ilk 11'de başlayan Mauricio Lemos sarı-lacivertli formayla ilk maçına çıkarken ikinci yarıda oyuna giren Mert Hakan Yandaş ile Filip Novak da Fenerbahçe'de ilk kez süre aldı.
 
image
 
Ligin ilk haftasında Çaykur Rizespor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, yeni sezonda evindeki ilk maçta Hatayspor ile yenişemedi.
 
Temposuz geçen ilk yarı 0-0'lık eşitlikle bitti. İkinci yarıda Fenerbahçe hücumda daha çok fırsat ararken skoru değiştiremedi.
 İlk yarısı 47, ikinci yarısı ise 52 dakika oynanan karşılaşmada Hatayspor, maç boyunca Fenerbahçe kalesine şut çekemedi.
 
Erol Bulut’un Gustavo, Tolga ve Ozan üçlüsüyle başladığı maçta Fenerbahçe ilk yarı istediği tempo ve pozisyonları bulamadı. Hatayspor’un Başakşehir’e yaptığı savunma bu maçta da devam etti.
 
İkinci yarının başında oyuna Ozan ile Thiam’ın yerine Sosa ile Sinan’ı alan Erol Bulut, aradığı pozisyonları da buldu.
 
Rakip sahada daha çok topla buluşan sarı-lacivertlilerde Gökhan Gönül, 65. dakikada yaptığı kafa vuruşunda direğe takıldı!
 
image
 
HATAYSPOR 9 KİŞİ KALDI
Konuk takımda Ruben Ribero 19. dakikada gördüğü sarı kartın ardından 73’te Gökhan Gönül’e yaptığı faulden sonra kırmızı kart gördü.
 
10 kişi kalan Hatayspor’a bir şok da 81’de geldi! Fenerbahçe’nin hızlı hücuma çıkmasını engellemek için Valencia’ya faul yapan Isaac Sackey, 56. dakikadaki kartından sonra ikinci sarı kartıyla birlikte takımını 9 kişi bıraktı.
 
image
 
KALAN DAKİKALARDA SKOR DEĞİŞMEDİ
Fenerbahçe, rakibinin iki kişi eksik oynamasının avantajıyla oyunu tamamen karşı yarı sahaya yıktı. Ancak sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren gol gelmedi.
 
Fenerbahçe ligin 3. haftasında Pazar günü Galatasaray ile derbide karşılaşacak. Hatayspor ise sahasında Kasımpaşa’yı konuk edecek.
 
Bu sonucun ardından iki takım da puanını 4'e yükseltti.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR