Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEŞİKTAŞ YIKILDI !
BEŞİKTAŞ YIKILDI !
Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'nda normal süresi 1-1 biten maçta Rio Ave'ye penaltı atışlarında 4-2 kaybederek Avrupa defterini kapattı. Beşiktaş, 2013 yılından bu yana ilk kez Avrupa’ya Eylül ayında veda etti.
24 Eylül 2020, 21:01
 
Beşiktaş Vodafone Park’ta ağırladığı Portekiz ekibi Rio Ave’ye normal süresi 1-1 biten maçta seri penaltı atışlarında kaybederek UEFA Avrupa Ligi macerasına son verdi. Mücadelede 1-0 öne geçen siyah beyazlılar 85’te Bruno Moreira’nın golüne engel olamadı. Uzatma dakikalarında eşitlik bozulmayınca seri penaltı atışlarına geçildi. Temsilcimizde Larin ve Welinton üst üste 2 penaltıyı kaçırdı. Rio Ave 4 atışta ağları bularak play-off’a yükselen taraf oldu.
 
İŞTE MAÇTAN DAKİKALAR…
Beşiktaş 15’inci dakikada Necip Uysal’ın asistinde Güven Yalçın’ın golüyle Rio Ave karşısında 1-0 öne geçti. Necip’in sağdan güzel ortasına arka direkte iyi yükselen Güven, Beşiktaş’ı Rio Ave karşısında öne geçirdi.
 
34’üncü dakikada Beşiktaş’ın geliştirdiği atakta Dorukhan Toköz’ün şutu direkten döndü.
 
Beşiktaş 43’te yine Güven Yalçın ile gole çok yaklaştı. Siyah beyazlıların golü bulduğu pozisyonda olduğu gibi sağ kanattan yapılan ortaya ceza sahası içinde Güven Yalçın çok iyi vurdu ancak kaleci topu kurtarmayı başardı. Pozisyondaki tek fark bu kez ortayı açan Necip Uysal değil, Jermain Lens’ti.
 
image
İlk yarısı 1-0 Beşiktaş’ın üstünlüğüyle sona eren mücadelede ikinci yarıda karşılıklı ataklar vardı. Tura normal sürede çok yakın olan siyah beyazlılar skoru koruyamadı.
 
Rio Ave 85’inci dakikada Bruno Moreira’nın golüyle beraberliği yakaladı. Mane’nin sağdan yaptığı ortaya ceza sahası içinde kafa vuruşu yapan Bruno durumu 1-1 yaptı.
 
Beşiktaş 90’ıncı dakikada Mensah ile yüzde yüzlük bir pozisyon harcadı. Ceza sahası içindeki net pozisyonda Mensah kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu direğe vurdu. Tecrübeli futbolcu daha müsait pozisyondaki Lens’e çıkarsa öne geçme fırsatı doğacaktı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR