Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
LEBRON'U ÇILDIRTAN SON SANİYE
LEBRON'U ÇILDIRTAN SON SANİYE
NBA final serisi 5. maçında Miami Heat, Los Angeles Lakers'i devirerek durumu 3-2'ye getirdi. Son hücumda takım arkadaşlarının kurbanı olan LeBron James yüzük için bir maç daha beklemek zorunda kaldı.
10 Ekim 2020, 07:06
 
Amerikan Basketbol Ligi NBA’de Los Angeles Lakers ile Miami Heat arasında final serisi heyecanı 6’ıncı maça taşındı. AdventHealth Arena’da oynanan serinin 5. maçı kıran kırana bir çekişmeye sahne oldu.
 
Özellikle son çeyreği müthiş bir kapışmaya sahne olan mücadeleyi Miami Heat 111-108 kazanarak seride durumu 3-2’ye getirdi.
 
LEBRON’IN OLAĞANÜSTÜ PERFORMANSI YETMEDİ
 
Doğu Konferansı şampiyonu Miami Heat’e galibiyeti getiren performansın baş aktörü Jimmy Butler oldu. 35 sayı, 11 ribaund ve 11 asistle yıldızlaşan Butler’i 26 sayıyla Duncan Robinson izledi.
 
Los Angeles Lakers şampiyonluk yüzüğü kovalayan LeBron James’in olağanüstü çabası galibiyete yetmedi. Karşılaşmayı 40 sayı, 13 ribaund ve 7 asitle tamamlayan James’e 28 sayı, 12 ribaund ve 3 asist ile Anthony Davis eşlik etti.
 
İlk çeyrek 25-24 önde tamamlayan Miami Heat, soyunma odasına da 60-56’lık üstünlükle gitti. Üçüncü çeyrekte de rakibine 28-26 üstünlük kuran Erik Spoelstra ve öğrencileri, son çeyreke 88-82’lik avantajla girdi.image
 
9.2 SANİYE KALA BOŞ 3’LÜK KAÇTI
 
Şampiyonluk için son çeyrekte LeBron önderliğiyle vites yükselten Los Angeles Lakers’a 26-23’lük üstünlük yetmedi. Son bölümde şampiyonluk için önemli bir hücum fırsatı yakalayan Lakers topu iyi kullanamayınca seri 6. maça taşındı.
 
10 yıl aradan sonra finale çıkan Los Angeles Laker, 5’inci maçta işi bitirip şampiyonluğa ulaşmaya çok yaklaşmıştı. Son çeyrekte bitime 9.2 saniye kala tek sayı farkla geride olan Los Angeles Lakers’ta Danny Green çok müsait pozisyonda 3 sayı çizgisinin gerisinden kullandığı atışta isabet sağlayamadı.
 
Bu 3 sayı denemesinin ribaundunu alan Markieff Morris ise bitime 4.3 saniye kala topu müsait durumda olan LeBron James’e vermek yerine kimsenin anlam veremediği bir aksiyon denedi. Doğrudan dışarıya giden o hücumda eli boş dönen Lakers pozisyonun hemen ardından maçı verdi.
 
Son Miami hücumunda iki serbest atış kullanan çaylak Tyler Herro, skoru belirleyerek çekişmeyi 6’ıncı maça taşıdı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR