Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KULÜPLER VE FUTBOL BATIYOR !
KULÜPLER VE FUTBOL BATIYOR !
Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Mehmet Sepil, Süper Lig'in gündemi ve seyirci tartışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.“Süper Lig kulüplerinin dayanacak gücü kalmadı”
14 Ekim 2020, 21:08
 
Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Mehmet Sepil, gündemdeki konularla ilgili yaptıkları toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
 
“TRİBÜNLER DE TARAFTARA AÇILSIN”
Bir an evvel tribüne seyirci alınması gerektiğini söyleyen Mehmet Sepil, “Cuma gününden itibaren localar %50 seviyede açılacak. Bu iyi bir başlangıç ama küçük bir başlangıç. Önemli bir adım olarak görüyoruz. Zaten UEFA’nın tavsiyesi de %30’a kadar seyirci alınabileceği yönünde… Örneğin geçen günkü Rusya maçında %30 oranında seyirci alındı. Zaman içerisinde Türkiye’de de bunun olabileceğini düşünüyoruz. 
 
image
 
Ülkemiz pandemide her geçen gün daha iyi noktaya geliyor.
 
Futbol statlarının daha yüksek kapasiteyle açılmasını umut ediyoruz. Bazı statlarda loca yok, bu takımlar loca gelirinden faydalanamayacak. 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig’de ise loca sayısı çok çok az. Geçen sene 8, bu sene 4 olmak üzere 12 maçı seyircisiz oynadık. Seyircilere kavuşuyoruz ama umudumuz, tribüne de taraftar almak yönünde” dedi.

 
“YAYINCI KURULUŞLA ANLAŞMAYA VARILAMADI”
Yayın gelirleriyle ilgili konuşan Mehmet Sepil “Maç gelirleri dışında kulüplerin önemli bir geliri yayından. Buradan gelecek ödemeler futbol kulüpleri için çok önemli. Özellikle böyle bir pandemi durumunda bu gelir daha da değerli hale geliyor. Yayıncı kuruluş ile olan anlaşmanın uzun yıllar devam etmesini istiyoruz. Ancak yayıncı kuruluşla bu sene bir anlaşmaya varılamadı. Bu anlaşmanın yapılmasını umut ediyoruz. Kulüplerin artık dayanacak gücü kalmadı” diye konuştu.
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR