Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TAKIM RUHU GALİBİYETİ GETİRDİ
TAKIM RUHU GALİBİYETİ GETİRDİ
İlk yarıyı 1-0 yenik kapatan sarı-lacivertliler, çok iyi başladığı ikinci yarıda bulduğu üst üste gollerle mücadeleyi 3-1 kazandı. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Erol Bulut, geri dönüşün sırrını açıkladı..
25 Ekim 2020, 22:47
 
Süper Lig’in 6’ncı haftasında Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Trabzonspor’u 3-1 mağlup etti.
 
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, zor bir maç olduğunu ifade ederek, ”Aslında iyi başlangıç yaptık. 15-20 dakika baskılı oynadık ama değerlendiremedik ve defanstaki hatadan gol yedik. Trabzonspor sonrasında iyi oynadı. İstediğimiz agresifliği rakibe yansıtamadık.
 
2’nci yarındaki değişiklik bize galibiyeti getirdi.
 
Yakaladığımız pozisyonlar oldu. Hoşuma giden 1’i attılar 2’yi istediler. 2’yi attılar 3’ü istediler. 4-5’de olabilirdi. Taraftarımız az olmasına rağmen bize büyük katkı sağladı. Önümüzdeki süreçte Türkiye’de ve dünyada taraftarla futbol daha güzel olacak” dedi.
 
”BÖYLE DEVAM EDERSEK DAHA ÇOK GALİBİYETİ HEP BİRLİKTE ALACAĞIZ”
 
Erol Bulut, ilk yarı takım olarak istedikleri baskıyı kuramadıklarını ifade ederek, ”Takım olarak sahada 15-20 dakika golü yedikten sonra yoktuk. İkinci yarıya çıkarken soyunma odasında cümleleri kullandık. Takım olarak hareket etmemiz gerektiğini söyledik. Birliktelik bize galibiyeti getirdi. Takım ruhu birlikte hareket etmemiz başarıyı bize getiriyor. Böyle devam edersek daha çok galibiyeti hep birlikte alacağız” diye konuştu.
 
”İLK YARIDA YAKALADIKLARIMIZI DEĞERLENDİREMEDİK”
 
Futbolda sadece bir kanattan hücum diğer kanatta defansta kalınacağının kaidesi olmadığını dile getiren Erol Bulut, ”Hücum opsiyonlarını her iki kanat ve merkezden çalışıyoruz. İlk yarıda değerlendiremedik yakaladıklarımızı. İkinci yarı daha iyi yaptık ve galibiyet geldi” şeklinde konuştu.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR