Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TRABZONSPOR ABDULLAH AVCI DEDİ
TRABZONSPOR ABDULLAH AVCI DEDİ
Eddie Newton ile yollarını ayıran ve yeni teknik adam arayışlarına hız kesmeden devam eden Trabzonspor, son olarak Beşiktaş'ta görev alan Abdullah Avcı ile prensip anlaşmasına vardı.
6 Kasım 2020, 10:12
 
Trabzonspor yönetimi, teknik direktörlük için kararını Abdullah Avcı'dan yana verdikten sonra üst üste üç kez görüşme gerçekleştirdi.
 
Sözleşmenin 1 yılı opsiyonlu 3 yıl olması konusunda prensipte anlaşma sağlanırken, Avcı'nın teknik ekibini kendisinin oluşturması konusunda fikir birliğine varıldı.
 
57 yaşındaki teknik adamla yapılan son görüşmede yarın oynanacak Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi takımın motivasyonunun dağılmaması için resmi açıklamanın karşılaşmanın ardından yapılması kararı alındı.
 
image
 
EKİBİNİ KURUYOR
 
Avcı'nın ekibinde geçmişte birlikte futbol oynadığı Trabzonsporlu Turgut Kural ile yine bir dönem bordo-mavili formayı giyen Egemen Korkmaz'ın da olması kararlaştırıldı. Yapılan görüşmelerde Avcı devre arası için transfer beklentisini de dile getirdi. Tecrübeli hocanın yıllık ücretinin ise 7 milyon TL civarı olması bekleniyor.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR