Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEŞİKTAŞ GAZİANTEP'TE ÇARPILDI
BEŞİKTAŞ GAZİANTEP'TE ÇARPILDI
Süper Lig’in 8. haftasında Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Gaziantep FK’ye 3-1 mağlup oldu. Gaziantep FK’nin golleri Mirallas, Muhammet ve Kenan’dan gelirken, Beşiktaş’ın golünü Larin kaydetti.
6 Kasım 2020, 21:10
 
Süper Lig'in 8'inci haftasında Gaziantep FK, sahasında konuk ettiği Beşiktaş ile karşılaştı. Karşılaşma 3-1 Gaziantep FK’nın üstünlüğü ile sonuçlandı.
 
Beşiktaş'ın ligdeki iki maçlık galibiyet serisi, Antep'te son buldu. Gaziantep FK, güçlü rakibini mağlup ederek yenilmezlik serisini 7 maça taşıdı. Beşiktaş'ta kaleci Ersin kırmızı kart gördü.
 
image
 
Süper Lig’in 8. haftasında Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Gaziantep FK’ye 3-1 mağlup oldu. Gaziantep FK’nin golleri Mirallas, Muhammet ve Kenan’dan gelirken, Beşiktaş’ın golünü Larin kaydetti. Ersin, 55. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Ersin, 2007 yılından bu yana Rüştü Reçber’den sonra Beşiktaş’ta kırmızı kart gören ilk kaleci oldu.
 
Larin’in golü ve direkten dönen bir topu dışında pozisyon bulmakta zorlanan Beşiktaş, 10 kişi kalmasına rağmen beraberliği yakalamayı başardığı karşılaşmada, rakibine boyun eğmekten kurtulamadı. Gaziantep FK ise, ligin ilk haftasında Galatasaray karşısında aldığı mağlubiyetin ardından yakaladığı yenilmezlik serisini 7 maça çıkardı. Beşiktaş’ın ise iki maçlık galibiyet serisi son buldu.
 
POZİSYON BULMAKTA ZORLANDI
Maçın ilk yarısı oldukça temposuz ve pozisyon açısında kısır geçti. Gaziantep FK’nin tam saha presi karşısında oyun kurmakta zorlanan Beşiktaş, son iki haftada hücumdaki etkin görüntüsünden uzak kaldı. Rakibini durdurmakta oldukça başarılı olan Gaziantep FK ise, hızlı ataklarla tehlikeli olmaya çalıştı. Oldukça sıkıcı, izleyenleri adeta uyutan ilk yarının sonunda ise gol geldi.
 
İlk yarıda Larin’in direkten dönen topu dışında önemli bir pozisyon olmazken, 44. dakikada Mirallas’ın golü tabelayı değiştirdi. Muhammet’in yakın mesafeden vuruşunda kaleci Ersin’den dönen topu tamamlayan Belçikalı yıldız, takımının soyunma odasına önde girmesini sağladı. İkinci yarıda Ersin’in atılmasının ardından sahada 10 kişi kalan Beşiktaş, eksik kaldıktan beş dakika sonra Larin ile beraberlik golünü buldu.
 
image
 
BERABERLİK SEVİNCİ ÜÇ DAKİKA SÜRDÜ
Ancak bu gole karşılık gecikmedi. Üç dakika sonra Muhammet, Vida’nın yanından yaptığı vuruşla Gaziantep FK’yi bir kez daha öne geçirdi. Bu golden sonra tempoyu düşüren ev sahibi ekip, rakibine pozisyon vermedi. Gaziantep FK ise hızlı hücumda yakaladı birkaç net fırsattan, son paslardaki hatalar nedeniyle faydalanamadı. Uzatma dakikalarında tüm hatlarıyla saldıran Beşiktaş karşısında Gaziantep FK, Kenan ile üçüncü golü bularak rahatladı.
 
Karşılaşmayı 3-1 kazanan Gaziantep FK, puanını 11’e yükseltti. Beşiktaş ise 10 puanda kaldı.
 
image
 
Karşılaşmadan dakikalar;
 
8. dakikada Oğuzhan’ın yaptığı ortaya Larin kafa ile dokundu, meşin yuvarlak Günay’da kaldı.
 
10. dakikada Gaziantepli Oğuz’un sağ kanattan yaptığı ortayı Beşiktaş savunması son anda uzaklaştırdı.
 
19. dakikada Oğuz’un ceza sahasının hemen önünden çektiği sert şut savunmada iyi yer tutan Montero’dan döndü.
 
24. dakikada Oğuzhan’ın ceza sahası içerisine girer girmez çektiği tehlikeli şutu savunmadan döndü.
 
38. dakikada Larin’in ceza sahasının sol çaprazından çektiği sert şut direkten döndü.
 
45. dakikada Gaziantep FK’da Muhammet’in çektiği şut kaleciden döndü, dönen topu tamamlayan Mirallas ev sahibini öne geçirdi. 1-0
 
55’inci dakikada ev sahibi takımın atağında savunma arkasına sızan Muhammed'i durdurmak için kalesini terk eden Ersin, rakibine faul yapınca kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
 
61’inci dakikada sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Rosier'in sağ kanattan yaptığı ortasına ceza sahasında uzak direkte vuruşunu yapan Larin'in şutu ağlarla buluştu:1-1
 
64’uncu dakikada sağ kanattan gelişen ev sahibi takımın atağında Dicko’nun içeriye gönderdiği ortayı kontrol eden Muhammed'in vuruşu ağlara gitti:2-1
 
75’inci dakikada iki takımın yedek kulübesi arasında bir gerginlik yaşandı. Sumudica'nın tercümanı ile Beşiktaş yardımcı antrenörü Murat Şahin sarı kart gördü.
 
90+7’nci dakikada sağ kanattan gelişen ev sahibi takımın atağında Furkan Soyalp’in içeriye gönderdiği ortayı kontrol eder Kenan Özer’in vuruşu ağlara gitti:3-1
 
Müsabaka ev sahibi ekibin 3-1'lik üstünlüğü ile son buldu.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR