Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
F1 SERMONİSİNDE ŞAMPANYA YERİNE ŞERBET !
F1 SERMONİSİNDE ŞAMPANYA YERİNE ŞERBET !
Almanya'nın en çok satan gazetesi Bild, Formula 1'de gelenekselleşmiş olan zaferin şampanya ile kutlanması ve kazananın başından aşağı patlatılan şampanya köpüğü dökülmesi olayının bu kez '' şekerli gazoz '' ile gerçekleştiğini yazdı
16 Kasım 2020, 09:13
 
Almanya'nın en çok satan gazetesi Bild, Formula 1'de gelenekselleşmiş olan zaferin şampanya ile kutlanması ve kazananın başından aşağı patlatılan şampanya köpüğü dökülmesi olayının bu kez gerçekleşmediğini yazdı.
 
İstanbul'da gerçekleşen Formüla 1 şampiyonasının kupa seramonisinde şampanya yerine şişede asitli şerbet olduğu yazıldı ,Konu Almanya'nın en çok satan gazetesi Bild Gazetesi tarafından haberleştirildi. 
image
Formula 1'de gelenekselleşmiş olan zaferin şampanya ile kutlanması ve kazananın başından aşağı patlatılan şampanya köpüğü dökülmesi olayının bu kez gerçekleşmediğini yazdı.
 
Kürsüde yarışı kazanan ve ilk 3 ödül alan pilotun gelenekselleşen şampanya patlatma ritüeli hangi dahi tarafından düşünüldüyse '' Asitli Şerbet'' ile gerçekleşti. 
 
Kazananlara seramonide özel yapım “şekerli gazoz” verildi!
 
Sezonun bitmesine üç yarış kala şampiyonluğu garantileyen Hamilton'la birlikte kürsüye gelen Mercedes- Takım Şefi Toto Wolff, elindeki şişeyi salladı ve açtı. Ancak köpük çıkmadı.
 
KÖPÜK ÇIKMAYINCA, BOYNUNDAN DÖKTÜ
 
Şampanya köpüğü banyosu olmayınca, şişeyi eğip Hamilton'un boynundan aşağı boşaltan Wolff, “Benim için kötü bir performans değildi. Podyumdaki diğerleri de daha iyisini yapamadı. Ama başka bir problem şişenin içinde şampanya yerine şekerli gazoz olmasıydı. Eh biz Türkiye'deyiz. Ve şekerli gazoz öyle köpürmüyor. Ben de Lewis'in boynundan içeri döktüm” diye konuştu.
 
Bild Gazetesi konuya geniş verirken, Türkiye'de hükümetin alkol karşıtı bir politikası olduğunu, alkollü içki reklamlarının yasaklandığını, saat 22.00'den sonra alkollü içki satılmadığını ve fiyatının sürekli arttığını yazdı. Böyle olunca da, Formula 1'de de alkol yerine '' şampanya görünümlü gazoz '' verilmesinin olası bir durum olduğuna değindi.
 
image
 
Mercedes Takım Şefi Toto Wolff, salladığı şişenin içinden çıkan içecekten köpük çıkmadığını görünce, köpük püskürtme yerine yarışı kazanan Lewis Hamilton'un boynundan içeri döktü.
 
Bu Formula 1 tarihinde bir ilk olan şekerli gazozdu. Alman Bild Gazetesi ve diğer medya organları da bu olayı “bir ilk” olarak duyurdu.
 
Olayı komik bulan ve pist konusundaki fikrini açıkladığı için Tuzla Belediye başkanının kendi ağırlığınca ayar vermeye kalktığı !!! 7 kez dünya şampiyonu olan Hamilton'un aynı akşam yıl boyunca yaptığı diyeti bozup sebze çorbası ile bir şişe şarap içmeyi planladığı belirtildi.imageValtteri Bottas Sochi'de Şampanya seramonisinde                            Lewis Hamilton İstanbul'da Şerbet Seramonisinde
 
www.seffafgazete.com
 
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR