Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEŞİKTAŞ LİDERİN ENSESİNDE
BEŞİKTAŞ LİDERİN ENSESİNDE
Beşiktaş kendi sahasında ağırladığı Sivasspor'u üç golle mağlup ederek zirve yarışını sürdürdü. Sivasspor kaptanı Hakan Aslan'ın devre arasında elindeki telefon ile pozisyon tekrarını hakeme göstermesi maça damga vurdu. Hakan Arda Kardeşler, Hakan Aslan'ı kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.
28 Aralık 2020, 19:14
 
Süper Lig’in 15. haftasında son haftaların iki formda ekibi Beşiktaş ve Sivasspor karşı karşıya geldi. Vodafone Park’ta oynanan karşılaşmayı Beşiktaş 3-0 kazanırken, goller Güven Yalçın, Larin ve Oğuzhan’dan geldi. Sivasspor’da Hakan Arslan, devre arasında iki sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.
 
İlk yarısı oldukça heyecanlı, ikinci yarısı ise aynı derecede sönük geçen maçta Beşiktaş, üç puana ilk yarıda ve ikinci yarıda bulduğu birer golle ulaştı. İkinci yarıda 10 kişi oynayan Sivasspor’a karşı tempoyu düşüren ve farkı arttırmak yerine, avantajını korumayı tercih eden siyah-beyazlılar, maçın son bölümünde bir gol daha bularak üç puanı hanesine yazdırdı. Böylece galibiyet serisini üç maça çıkaran Beşiktaş, zirveye bir adım daha yaklaşırken, Sivasspor’un  dört maçlık yenilmezlik serisi son buldu.
 
image
 
Beşiktaş, oynadığı son 10 lig maçında ise 8 galibiyet çıkarmayı başararak, zirveye tırmanışını sürdürdü. Sivasspor’da Hakan Arslan kariyerindeki ilk kırmızı kartını görmüş, Beşiktaş’ta ise Oğuzhan bu sezon ilk golünü kaydetmiş oldu. Güven’de bu sezon ilk kez bir lig maçında ağları havalandırdı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR