Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY İSTANBUL'DA PUAN KAYBETTİ
GALATASARAY İSTANBUL'DA PUAN KAYBETTİ
Antalyaspor ile karşılaşan Galatasaray, golsüz berabere biten karşılaşma sonrası liderlik koltuğunu kaybetti. Galatasaray'da Emre Kılınç kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.
2 Ocak 2021, 18:17
 
 
Galatasaray, Süper Lig'in 16. haftasında sahasında Fraport TAV Antalyaspor ile golsüz berabere kaldı. Sarı-kırmızlı ekipte Emre Kılınç, 52. dakikada kırmızı kart gördü.
 
Ligde oynadığı son 9 maçın 7’sini kazanan Galatasaray, Antalyaspor maçında da çıkışını sürdürmek ve haftayı liderlik koltuğunda tamamlamayı hedefliyordu fakat maç golsüz sona erdi.
 
Türk Telekom Stadı'nda oynanan mücadelenin ilk yarısı golsüz bitti. Galatasaray'da Emre Kılınç, 52. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.Kalan sürede iki ekip de girdikleri pozisyonlardan gol çıkaramadı ve maç 0-0 berabere bitti.
 
Galatasaray topa sahip olan, set hücumlarıyla rakip savunmayı aşmaya çalışan, beklerle etkili olmayı deneyen bir 90 dakika geçirirken, Antalyaspor ise hücumu neredeyse hiç düşünmeden, sadece savunma yaparak maçı tamamladı. Galatasaray savunmasının rakip hücumları engellemekten çok, takımlarının ataklarına geriden katıldığı maçta Antalyaspor, rakibi 10 kişi kaldıktan sonra bile katı savunma anlayışında değişikliğe gitmedi.
 
Bu sonuçla puanını 30'a çıkaran Galatasaray, maç fazlasıyla liderliğe çıkan Aytemiz Alanyaspor'la puanını eşitledi ve 2. sırada yer aldı.
 
Hafta içinde Atakaş Hatayspor'a 6-0 gibi şok bir skorla boyun eğen Fraport Tav Antalyaspor ise İstanbul'da alığı beraberlikle puanını 18'e çıkardı.
 
image
1′ Karşılaşma başladı.
11′ Galatasaray korner atışını paslaşarak kullandı. Ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Belhanda çok sert vurdu ancak kaleci Boffin bu pozisyonda gole izin vermedi.
32′ Kazanılan serbest vuruşta Emre Kılınç ceza sahasına kesti. Luyindama'nın kafa vuruşunda savunmanın uzaklaştırdığı topu Arda Turan kafayla kaleye doğru gönderdi fakat savunma yine araya girdi.
33′ Antalyaspor savunmasının uzaklaştıramadığı top Emre Kılınç'ta kaldı. Bu futbolcunun pasında meşin yuvarlağı önünde bulan Saracchi şansını uzaktan denedi ancak meşin yuvarlak az farkla yandan dışarı gitti.
39′ Sol kanattan savunmanın arkasına sarkan Saracchi son çizgiye inerek ceza sahası içine ortaladı. Bu noktada Belhanda’nın kafa vuruşunu Boffin kontrol etti.
45+1′ İlk yarı sona erdi.
 
46′ Oğulcan’ın şutu kaleyi bulmadı.
49′ Belhanda’nın ceza sahası içinden çektiği sert şut Boffin’de kaldı.
KIRMIZI KART! 50′ Emre Kılınç, Amilton’a yaptığı faul sonrası kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
77′ Arda’nın ortasında Oğulcan’ın ön direkte yaptığı vuruşu kaleci Boffin kornere çeldi.
90+4′ Belhanda’nın ceza sahası dışından çektiği şut kaleyi bulmadı.
 
image
 
Emre Kılınç'ın yanı sıra sarı-kart gören Marcao ve Arda Turan, Konyaspor maçında forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılarda ikinci yarıda oyuna giren Radamel Falcao ise yeniden sakatlandı.
 
İkinci yarıya Falcao’yu alarak başlayan Galatasaray, hücumda daha etkili bir görüntü sergiledi. İkinci yarının başında Oğulcan ile yakalanan pozisyonlar sonrası Antalyaspor savunmasının üzerindeki baskı artmaya başladı. Ancak tam bu dakikalarda Emre Kılınç’ın gördüğü kırmızı kart, sarı-kırmızılı takımın temposunu düşürdü. Falcao da sakatlanarak oyundan çıkınca, Galatasaray gol sorununu çözemedi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR